Reafilter ▼
  1. På rea (1)
Varumärke ▼
  1. Giant (1)
Hjulstorlek ▼
  1. 27,5" (1)
Bromstyp ▼
  1. Skivbroms (1)
Färg ▼
  1. Grå (1)

Elcykel Speedbike 45 km/h

Vill du ha en riktigt snabb cykel, som kan ta dig upp til 45km/h? En speedbike är en elcykel som verkligen skiljer sig från våra andra cyklar. De hör nämligen hemma i fordonskategorin EU-moped klass 2 och följer därför samma lagar och regler som för mopeder. Elcykeln passar perfekt för dig som lever på landsbygden eller i stan och som behöver en elcykel som håller hög fart över långa sträckor. Med detta följer såklart krav på hjälm, trafikförsäkring och backspegel. Du kan läsa mer om Speedbike genom att trycka på denna länk

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

En elcykel som tar dig till nya hastigheter!

För dig som vill ha det absolut bästa och snabbaste.

En Speedbike tar dig upp till 45 km/h utan att du behöver anstränga dig. Med marknadens bästa teknik så tar dessa elcyklar dig dit du ska snabbare och roligare. Med motorer och batterier som är svårslagna så är detta en cykel för den adrenalinberoende prylnörden!

45km/h på en cykel är väldigt snabbt och det är svårt att förstå hur roligt det är att cykla på en speedbike innan man har testat den. Vi rekommenderar alltid att man testar en speedbike innan köp, det är inget för den som är rädd för fart. Dessa cyklar är istället till för de som gillar fart och spänning. Du har aldrig tråkigt på en sådan elcykel.

Speedbikes har kraftfullare motorer än andra typer av elcyklar och kan därför gå väldigt fort. Har du långt till jobbet eller gillar du inte när det går långsamt när du åker buss på morgonen så är en speedbike rätt för dig. Det är det perfekta elcykelalternativet till en bil.