I vårt utbud av cykeltillbehör har vi valt ut tre artiklar som du bara måste ta en extra titt på i samband med ditt köp. Vi garanterar att dessa cykeltillbehör kommer underlätta din cykeltur samt öka både din egen och andra medtrafikanters säkerhet.

Telefonhållare
Ha full koll på vart du befinner dig. Med en telefonhållare kan du enkelt fästa telefonen på styret och använda den som GPS under hela cykelturen. Använd detta cykeltillbehör för att navigera genom trafikerade gator, samtidigt som du håller båda händerna på styret. Med en telefonhållare anpassad för cykel har du alltid telefonen tillgänglig under färd, samtidigt som du slipper lägga telefonen i bakfickan eller i ryggsäcken. Detta cykeltillbehör passar bra för alla typer av styren med en diameter upp till 3 cm, samt passar alla mobiltelefoner. Det är även lätt att montera telefonhållaren, då du får med alla verktyg som du behöver med leveransen. Läs mer om cykeltillbehöret här: 

Cykellås
Det ultimata cykeltillbehöret som passar till dig som vill ha extra skydd mot stöld men samtidigt inte vill krångla med en massa extranycklar. Med ett Plug-in kättinglås från Lifebike blir det svårare för tjuven att slå till då du fäster kedjar runt en stolpe, ett cykelställ eller runt ett staket. Skulle du vilja öka säkerheten ytterligare rekommenderar vi ett vikbart lås från Abus. Detta cykellås är det absolut svåraste att kapa upp bland alla våra cykellås. Läs mer om cykeltillbehören här:

Cykelväska
Har du en elcykel från Merida eller Batavus? Då rekommenderar att du köper till en cykelväska från Racktime med klicksystem. Detta är ett praktiskt cykeltillbehör som passar dig som pendlar till jobbet och behöver få med sig datorn eller några andra tillhörigheter, alla våra Racktime cykelväskor är dessutom regntäta så du hålla dina prylar torra. Observera att dessa cykelväskor inte passar till Batavus Torino eller Luca. Läs mer om cykeltillbehören här:
Racktime cykelväskor 

I vår butik hittar du cykeltillbehör från många kända leverantörer. Välkommen in så berättar vi mer.