Välkommen till oss!

Och välkommen hem till Elcykelvaruhuset.se – Elcykelbutiken med Nordens största sortiment

Vi har sålt elcyklar sedan 2006 då vi var först i Sverige med vår egen elcykel MASU. Idag är Elcykelvaruhuset den marknadsledande återförsäljaren i Sverige med en fysisk butik på Lindhagensgatan 51 i Stockholm, samt en populär e-butik.

Elcykelvaruhuset utvecklar det egna varumärket Lifebike som idag är ett av de ledande varumärkena på elcyklar i Sverige. Lifebike är idag anpassade för det nordiska klimatet med lärdomar ända från starten 2006. Vi säljer även elcyklar från Crescent, Monark, Scott, Trek, Batavus, mfl.

Vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på Elcykelvaruhuset.se!

Hos oss är det tryggt att handla online. Vi arbetar enbart med pålitliga partners med mångårig erfarenhet av e-handel, och kan garantera din trygghet och säkerhet när du shoppar hos oss.

Vi använder enbart den teknik som är standard för säkra kortbetalningar, faktura och delbetalning på internet. Betalning med kort sker alltid över en krypterad sida för att ingen ska kunna komma åt informationen.

Elcykelvaruhuset

Tel: 08-728 00 04

hej@elcykelvaruhuset.se

Lindhagensgatan 51, 112 18, Stockholm