Låt oss introducera... Elsparkcykeln NIU KQi

 

kqi

 

 

 • Elsparkcykel NIU KQi

  Att transportera sig miljövänligt har aldrig varit enklare! Med elsparkcykeln KQi från NIU tar du dig runt snabbt och smidigt i tät stadstrafik. Njut av en åktur utformad för att erbjuda maximal komfort, stabilitet, kraft och stil. Läs vidare för att lära dig mer om KQi-modellen och ta reda på vilken version som passar dig bäst!

  KQi3 Sport

  KQi3 Sport är en skön och behaglig elsparkcykel för turer upp till en hastighet på 20 km/h. Modellen består av ett batteri på 365Wh som ger en räckvidd upp till 40km. KQi3 Sport är en lättviktig modell som kommer utrustad med skivbroms framtill.

 • KQi3 Pro

  KQi3 Pro-modellen kommer utrustad med dubbla skivbromsar fram och bak och med ett kraftfullare batteri på 486Wh. Till följd av detta har modellen en 10+km längre räckvidd än Sport-modellen.


  Var får man köra elsparkcykel?

  KQi klassas i Sverige som en cykel och därmed gäller precis samma regler som för en vanlig cykel.KQi-modellen ska framföras på cykelbana om sådan finns. Om vägen har en hastighet på under 50kmh har du även lov att använda körbanan. Om vägen saknar cykelbana ska KQi framföras på körbanan, vägrenen skall användas om sådan finns.