El rockar – Nyheter 2019

 

NIU

NIU • 2018 - Året då elmopederna slog igenom

  Intresset har varit massivt och allt pekar mot en fortsatt stark tillväxt. Därför satsar vi på att bredda vårt sortiment inför nästa år för att kunna erbjuda ett ännu större och bättre utbud. Vill du också på ett klimatsmart och ekonomiskt sätt susa fram ljudlöst på gatorna – här är några av nyheterna inför 2019!

  NIU MQi

  M+ är en vidareutveckling av den populära M1:an. Med en uppdaterad design och plats för ytterligare en passagerare kommer modellen i två versioner: M+ Sport (45 km/h) och M+ Pro (25 km/h). M+ är utrustad med ett 18650 litiumjon batteri* från Panasonic som har 2 års garanti. Med batteriet har även räckvidden utökats och kan under de bästa förutsättningar räcka ända upp till 120 km**.

  NIU NQiGT

  Äntligen ett elektriskt alternativ för dig som hellre kör motorcykel än moped. Med NIU N-GT kan du på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt transportera dig med en hastighet upp till 70 km/h. Den här motorcykeln kommer utrustad med två stycken batterier*, utvecklade med den senaste teknologin, och har en räckvidd upp till 100 km** i sportläget (70 km/h).Motorn på 3000W är specialtillverkad av Bosch och ger en omedelbar acceleration direkt från stillastående.

  NIU UQiGT

  Nyskapande design är ett av NIU’s grundläggande fundament och U Pro är med sin framträdande ram ett tydligt bevis på det. Här möts futuristisk design och smarta funktioner i ett litet och smidigt format. Nyckellös och med ett flertal tillbehör är det här en mycket praktisk moped där det finns möjlighet att montera både passagerarsadel och korgar. Allt efter behov. Genom energisparande teknik som bromskraftåtervinning och ett batteri på 48V och 21Ah (1008wh) når man upp till 40 km* per laddning. NIU U Pro kommer i två versioner: 45km/h och 25km/h