Upptäck Crescent Herrcykel Elder med innovativa säkerhetsfunktioner och bevakningssystem som ger dig trygghet och kontroll över din cykel. Läs om hur Crescent Elder använder KOPPLA-appen för att skydda ditt elcykelbatteri och följa upp din cykels hälsa. Ta del av den senaste tekniken för att förhindra stöld och förbättra din cykeltur med Crescent Elder.

Crescent herrcykel Elder är en lätthanterad elcykel som skiljer sig från övriga herrcyklar i vårt sortiment. Genom appen KOPPLA kan du se cykelns status. Faktum är att alla elcyklar från crescent 2020 har KOPPLA funktionen vilket innebär att elcykeln är kopplad till batteriet så om tjuven är framme och tar ditt elcykelbatteri går det inte att använda i en annan elcykel från Crescent.

Tjuvarna får det helt enkelt lite svårare att slå till då dessa smarta funktioner drastiskt minskar risken för stöld. Det är en app som Crescent själva har utvecklat och det är inte möjligt att få det på någon av våra andra herr elcyklar.

Söker du en Crescent herrcykel och värdesätter säkerhet, trygghet och smidighet så ska du spana in Crescent Elder. Det finns b.la. ett digitalt systemlås i appen som gör att du kan stänga av cykelns el med bara ett klick. Motorn blir då helt obrukbar och inte särskilt attraktiv för tjuven. Den enda som kan slå på elen igen är du själv.

En annan smart funktion är att du kan följa upp hur mycket energi du själv gör av med och på så vis följa upp din egen hälsa. För att förlänga livslängden på din Crescent herrcykel Elder så bör du skicka in den på service emellanåt. Det som är så smart med denna funktion är att du får notifikationer när det är dags för cykeln att lämnas in på service. Det underlättar då det ibland kan vara svårt att avgöra själv när cykeln behöver servas. Crescent Elder är en mycket användarvänlig cykel, du får nämligen notifikationer om när det är dags att ladda batteriet.

Koppla är ett nytt system för 2020 årsmodeller.