Bor du trångt och vill förvara din cykel hemma, pendlar du till jobbet och vill ta in din cykel eller tycker du om att segla eller åka iväg med husvagnen på semestern? Då kan Lifebike C-pact G7 vara din bästa vän. En liten och nätt hopfällbar elcykel som förvaras i en garderob hemma, på båten eller i husvagnen. Det bästa av allt, du slipper hyra en cykel, om du reser mycket under sommarhalvåret. Vill du använda cykeln till tillfällen som dessa, då kan vi verkligen rekommendera en hopfällbar elcykel.

C-pact G7 är mycket enkel att vika ihop och mäter inte mer än 85x40x65cm hopfälld. Den hopfällbara elcykeln C-pact har skivbromsar fram och bak och sju växlar. Hjulen har inga traditionella ekrar utan har sex helgjutna kraftiga ”ekrar”, vilket gör dem mycket starka och tar bort behovet av justering. En hopfällbar cykel är alltid kortare än vad en vanlig cykel är vilket gör dem smidiga i trånga utrymmen, t.ex i hissen om man bor i lägenhet och vill ta in den för att vara säker på att den inte blir stulen. Det finns alltså många användningsområden för en hopfällbar elcykel, och C-pact är ett mycket bra alternativ för den som inte ska cykla Vättern Runt. Givetvis två års garanti, som på alla cyklar från Lifebike.

2020 års C-Pact är verkligen en helt ny hopfällbar elcykelmodell och har inte någonting gemensamt med sin föregångare. Modern design i kombination med att den är enkel att vika ihop gör den synnerligen attraktiv för innestadsbon, båt- och husbilsägare. Mått hopfälld 85x40x65. Du kanske undrar var batteriet sitter? Det är smidigt integrerat i ramen och kan låsas upp och tas ur när cykeln är ihopvikt! C-Pact elcykeln är lika kraftfull trots sitt kompakta format.