Under 2021 sadlade 75 personer om till en Lifebike, med hjälp av Smartson. Elcyklarna skickades med hemleverans till ett billigare pris. Därefter fick de utvalda testpiloterna i uppdrag att publicera inlägg i sociala medier eller via blogg samt utvärdera på två olika recensionssajter. Det visade sig att 90% av testpiloterna nu har ersatt bilen eller kollektivtrafiken med en elcykel från Lifebike. Vilket både sparar tid, pengar och miljö. Full fart framåt!

96% rekommenderar Lifebike Chick
Enligt flera av testpiloterna har Lifebike Chick en snygg design, den assisterar bra i uppförsbacke och är enkel att manövrera.

Några av recensionerna:

 

”Fantastiskt sätt att cykla på, behöver inte komma fram svettig till jobbet men kan cykla på hemåt! När orken tryter får man den hjälpen som ofta kanske gör att man istället tar bilen! Så mycket som jag cyklat sista månaden var det länge sedan jag gjorde!”

Jag tycker att den har varit väldigt smidig och funkar väldigt bra för mina behov!”

”Förutom monteringen som gav upphov till Ikea-känslan har jag endast positiva saker att säga! Fantastisk cykel på alla sätt som verkligen bör användas av flera! Den känns säker, effektiv och lyxig. Belysning, display, motor, sadel, växlingen, ja allt känns riktigt bra. PS, fotbroms är något de borde skriva mer om, det är ju magiskt.”