Crescent elcyklar


Världsmästarcyklar från Crescent som bär dig i mål dag efter dag genom hela livet. Tack vare Crescents breda utbud finns det en elcykel för all typ av cykling och all typer av människor. Crescent utrustar alltid sina cyklar med välkända kvalitetskomponenter. Observera att Crescents elcyklar levereras fraktfritt inom hela Sverige, och de flesta går att provköra i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm. En elcykel från Crescent kan transportera dig smidigt och är ett utmärkt alternativ om du pendlar till jobbet. Komfort och kvalitet - det är vad du får med Crescent elcykel.

14 artiklar

per sida

14 artiklar

per sida

Historia om Crescent elcykel

Crescent elcykel är omåttligt populär. Det är ett märke med stolta traditioner, både från cykeltävlingar men framförallt som bruksfordon genom tiderna. Redan 1928 togs det första Os-guldet på en Crescent. Då hade Crescent redan tillverkat cyklar i Sverige i 20 år och Crescent som varumärke i 36 år. Numera är Crescent en del av världens största cykelkoncerner, Cycle-Europe. Crescent har en lång erfarenhet av cyklar och även elcyklar, redan för tio år sedan bestämde sig Crescent för att göra en satsning på elcyklar. Till en början monterades cyklarna i fabriker utanför Sverige men sedan ett par år tillbaka är cirkeln sluten och elcyklarna monteras igen i Crescent´s egen fabrik i Varberg.

Kvalitetscykel i framkant

Cyklarna från Crescent håller lika god kvalitet som alltid, men numera utrustade med elmotor. Låt inte blåst och regn hindra dig, cyklingen går från ett nödvändigt ont till att bli ett svettfritt cykelnöje med Crescents populära elcyklar. E-Going är märket på Crescents egna motorer, dessa har visat sig vara extremt driftsäkra och med hjälp av elmotorns kan du utan ansträngning ta dig upp i en maxfart om 25 km/h och deras fantastiska batterier tar dig upp till 145 kilometer på en laddning. Crescent har jobbat hårt för att hänga med och det har lett till att företaget definitivt ligger i framkant sett till teknik. Köp en Crescent elcykel och cykla från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala. Med en Crescent elcykel så kan du själv välja vilken nivå på assistans du vill ha, om du skaffar en hybrid-modell som tex. Crescent Elder så kan du få den perfekta träningspartnern till och från jobbet, med möjlighet att få lite extra hjälp de dagar du känner dig extra trött eller inte vill bli det minsta svettig.


Hyr cykel

Långtidshyr cykel eller elcykel från MOVS. Obundet eller bundet abonnemang.