Har du ett eller två barn som du vill skjuta till förskolan? Då kan en barncykelvagn ge mycket nytta. Slipp barnstolen som bara rymmer ett av barnen och få med dig hela familjen på alla roliga aktiviteter! En barncykelvagn kan du enkelt koppla efter cykeln och det kan bli det perfekta komplementet för dig som vill få ihop livspusslet. Transportera dina barn praktisk, bekvämt och säkert med en barncykelvagn från Thule. Oavsett om du bor på landet eller i stan så är en cykelvagn ett smidigt alternativ att färdas på.

Cykelvagnarna för barn är utrustade med bälten och uppfyller alla säkerhetskrav som gäller för EU. Vagnarna har även bra stötdämpning som ger extra behaglig körning för både för dig och dina barn. När du har köpt en barncykelvagn är det bra att kontrollera att det finns en röd reflex baktill och även orangefärgade eller vita reflexer i hjulen. Vi anser inte vi att man kan få nog av reflexer. Cyklar du i mörker kan det vara smart att fästa extra lysen bak på vagnen. På så sätt kommer andra trafikanter se dig och din cykelvagn på längre avstånd. Något som även är viktigt att tänka på är att alltid förse dina barn med cykelhjälm, även när de sitter i vagnen under åkturen. Även om det inte är krav på att du som vuxen ska bära cykelhjälm, rekommenderar vi att föregå med gott exempel och bära hjälm inför barnen. Barncykelvagnarna går även att vika ihop för enkel förvaring och transport vid behov. De är dessutom riktigt prisvärda.

Hos oss finner du barncykelvagnar avsedda för mer än bara cykeln. De fungerar all-around som löpvagn, promenadvagn eller skidåkningsvagn. En cykelvagn kan även användas vid lastning av matvaror eller för att transportera hunden i – samtidigt som du får din dagliga motion. Visst låter det bra?