Crescent Elis 9vxl Silver

Tillgänglighet: Ej i lager
Endast %1 kvar
SKU
YEC7690031-GR

Crescent Elis är en lätt och smidig pendlarcykel med ram av aluminium och sportigt avslappnad geometri. Det ger en avslappnad men effektiv sittställning. Elcykeln är utrustad med en mittmotor i vevpartiet och både den och systemet som styr den är Crescents egenutvecklade system som heter EGOING. Effekten kommer mjukt och precis när du behöver den och allt du behöver göra är att trampa. Pedaltrycket mäts av sensorer och motorn svarar med en kraft som motsvarar din insats. Vill du ha mer eller mindre hjälp så är det bara att trycka på en knapp så ändras effektuttaget, i fem olika steg. En tydlig LCD-display visar effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Elis har 9 växlar från Shimano och utrustad med skärmar, lås, belysning och stöd klar för jobbpendling eller nöjestur.

Denna elcykel följer svensk standard för elcyklar SS-EN 15194:2017 vilket innebär att den hjälper till upp till 25 km/h och max 250W

Ladda ned manual

Mer information
Is Featured
Nej
Hastighet
25km/h
Hjulstorlek
28''
Motortyp
Mittmotor
ELcykelmotor
EGOING Mittmotor
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning 400Wh
Laddningstid
6h
Räckvidd
4-7 mil
Display
EGOING USB
Bromstyp
Skivbroms
Broms
Shimano BR-MT201
Kedja
Shimano CN-HG53
Däck
Spectra Pergo E XNR, 700x37C
Handtag / Sadel
TEC
Lampa
Spectra LED, Herrmans MR4 LED 100-120 lumen
Tillbehör ingår
Ramlås, pakethållare, belysning
Dämpning
Odämpad
Växlar
Alivio
Vikt
20,4kg
Växlar antal
9
Item Group
E-Bike
Färg
Silver
Write Your Own Review
Du recenserar:Crescent Elis 9vxl Silver
Your Rating
Butik Lindhagensgatan 51
Produkt/storlek

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och Färg.

Produkt PDF Produkt PDF
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!

Andra produkter från samma kategori