Elcykel herr

16 artiklar

per sida

16 artiklar

per sida

Elcykel herr

Elcykel för herr hittar du hos oss på Elcykelvaruhuset. Vi har ett brett sortiment av elcyklar för herr, välj mellan hybrid och mountainbike från en rad olika varumärken, i olika storlekar och färger. Samtliga herr elcyklar kännetecknas av att högt insteg, och anledningen till detta är att det ger bättre stabilitet på vägen. Jämfört med en damcykel är styret något längre vilket ger en mer framåtlutande körställning. Våra elcyklar för herr är anpassade för dig som vill ha en ergonomisk elcykel som gör att du kan cykla längre sträckor. Om du är ute efter en herr elcykel för turer i skogen har vi ett brett utbud av mountainbikes från Scott och Specialized. Dessa herr elcyklar är utrustade med större hjul än vad våra hybrid elcyklar är och på så sätt gör det att du kan ta dig an tuffare vägunderlag.

Gemensamt för alla hybrid herr elcyklar är att de kommer utrustade med pakethållare, stänkskärmar, godkänd belysning och en mittplacerad motor, vilket är fördelaktigt då det ger bra viktfördelning samt bättre grepp på både bakhjul och framhjul. Det som skiljer herr elcyklarna åt är de olika batterityperna. Det är därför en bra idé att kolla upp räckvidd och laddningstid innan du bestämmer dig, då detta skiljer sig åt från modell till modell.

Med en elcykel kan du cykla både i stan och i naturen, beroende på vilken herr elcykel du väljer. Samtidigt bidrar du till en bättre miljö, får bra motion och frisk luft när du väljer att cykla till och från jobbet. Vi har även herr elcyklar till marknadens lägsta priser. Köp en herr elcykel online eller kom till vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm och provkör elcyklarna. Har du frågor om våra herr elcyklar, maila oss, så hjälper vi dig hitta rätt elcykel för dig!


Hyr cykel
Långtidshyr cykel eller elcykel från MOVS. Obundet eller bundet abonnemang.