Elcykel dam

32 artiklar

per sida

32 artiklar

per sida

Elcykel dam

Elcykel för dam hittar du hos oss på Elcykelvaruhuset. Här finner du ett brett sortiment av dam elcyklar från en rad olika varumärken, i olika storlekar och färger. Samtliga dam elcyklar kännetecknas av ett lågt insteg för dig som snabbt vill komma upp och kliva av cykeln. Förr i tiden konstruerades dam elcyklarna på detta vis för att damer uteslutande bar kjol. Idag är våra dam elcyklar praktiska och används flitigt hos föräldrar som vill skjutsa sina barn till och från dagis/skola, då det enkelt går att montera en barnsits eller en cykelvagn på samtliga modeller. Vi har dam elcyklar från kända varumärken som Crescent, Lifebike, Batavus etc.

Gemensamt för alla dam elcyklar är att det tillkommer en korg, godkänd belysning, pakethållare och ett inkapslat färdigmonterat kedjeskydd. Motorn är oftast placerad i framhjulet vilket innebär att det även är möjligt med en fotbroms vilket kan vara att föredra hos många cyklister. Tillverkningskostnaden är betydligt lägre på en motor som ej är placerad i mitten av cykeln, så om du söker en elcykel i en lägre prisklass kan en dam elcykel vara något för dig. Det som skiljer dam elcyklarna åt är de olika batterityperna. Det är därför en bra att kolla upp räckvidd och laddningstid innan du bestämmer dig, då detta skiljer sig åt från modell till modell.

Med en elcykel kan du cykla både i stan och i naturen, beroende på vilken dam elcykel du väljer. Samtidigt bidrar du till en bättre miljö, får bra motion och frisk luft när du väljer att cykla. Vi har även dam elcyklar till marknadens lägsta priser. Köp en dam elcykel online eller kom till vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm och provkör elcyklarna. Har du frågor om våra dam elcyklar, maila oss, så hjälper vi dig hitta rätt elcykel för dig!


Hyr cykel
Långtidshyr cykel eller elcykel från MOVS. Obundet eller bundet abonnemang.