Bergamon  E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024

Tillgänglighet: Ej i lager
Endast %1 kvar
SKU
291012-GR

Utforska världen med stil och komfort på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 - din nyckel till gränslös cykelglädje. Denna eleganta elcykel är utformad för att erbjuda en enastående körupplevelse, oavsett om det är din dagliga pendling eller en avkopplande helgtur.

Med sitt robusta 28" chassi och lätt AL-6061 ramtubing erbjuder Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 både hållbarhet och smidighet. Den kraftfulla Bosch Gen 3 Active Line Plus motorn, kombinerat med en 500 Wh PowerTube-batteri, ger tillräckligt med kraft för att ta dig dit du behöver gå med lätthet och precision.

Säkerheten är alltid prioriterad med denna cykel. De Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsarna ger pålitliga stoppningar, även vid högre hastigheter eller i krävande väderförhållanden. Med Schwalbe Energizer Plus-däcken och Hermans LED-belysning kan du njuta av en trygg och synlig cykeltur dag eller natt.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är inte bara praktisk, den är också bekväm och användarvänlig. Med en Suntour NEX E25 framgaffel som absorberar stötar och vibrationer på vägen, samt en Shimano Nexus N8 växelnav med coasterbroms för enkel växling och smidiga stoppningar.

Upptäck en ny nivå av cykelglädje och frihet med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 - din pålitliga följeslagare för varje äventyr.

Mer information
Is Featured
Nej
Hastighet
25 KM/H
Hjulstorlek
28"
Motortyp
Mittmotor
ELcykelmotor
Bosch Active Line Plus, Gen. 3
Batteri
Bosch PowerTube, 36 V Li Ion, 500 Wh
Display
Bosch Purion
Bromstyp
Skivbroms
Broms
Shimano BR-MT200, hydraulic disc brake
Kedja
KMC Z1eHX Wide EPT
Däck
Schwalbe Energizer Plus, reflective stripe, 50-622
Handtag / Sadel
BGM Comfort, Ergo, double density, clamp version / Selle Royal Essenza Plus, lady
Lampa
Front: Herrmans H-Black MR4, LED Rear: Herrmans H-Trace E, LED
Dämpning
Dämpad
Växlar
Shimano Nexus, SL-C6000, 8-speed, revo-shifter
Vikt
27 KG
Växlar antal
8
Item Group
E-Bike
Färg
Vit
Write Your Own Review
Du recenserar:Bergamon  E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024
Your Rating
Butik Lindhagensgatan 51
Produkt/storlek

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och Färg.

Produkt PDF Produkt PDF

Andra produkter från samma kategori