Scott elcyklar

Scott elcyklar


En elcykel från Scott är utrustade med batterier av hög kvalité vilket medför en otrolig batteritid, detta gör att du kan ta dig längre sträckor med din elcykel utan problem. Elcyklarna från Scott har dämpningar som gör din åktur bekvämare. De allra flesta elcyklarna från Scott har mittmotor, vilket förbättrar viktfördelningen och förbättrar fästet för både fram- och bakhjulet. Besök oss i vår butik på Sveavägen i Stockholm där du kan testa en elcykel från Scott.


13 artiklar

per sida

13 artiklar

per sida

Historia om Scott elcykel

Den breda variationen av elcyklar som Scott erbjuder gör att det finns en elcykelför alla, oavsett om det är för terrängåkning eller jobbpendling. Varumärket är schweiziskt och grundades år 1958 av sportintresserade Ed Scott.

Brett utbud

Scott är ett varumärke inom sport- och träningsutrustning som är välkänt för sin höga kvalité och långa erfarenhet världen över. Med ett brett utbud av sportutrustning av hög kvalité har dem skapat ett starkt varumärke. De har riktat in sig på alpinutrustning och cykelsport bland annat och det har lett till att Scott blivit ett av de främsta varumärkena inom vanliga cyklar. Nu har de på senare tid även tagit ytterligare ett steg då de lanserat en serie Scott elcyklar bestående av allt från elcyklar anpassade för vardagstransport i stadsmiljö till sportigare modeller för att ta sig genom terräng.