Scott elcyklar

Scott


Den där lite hissnande, kittlande, adrenalinfartfyllda fartkänslan som man bara får när man är så pass långt igenom ett svårt parti att det nästan är lite försent att stanna, ljudet som uppstår när man dundrar fram över en skogsstig och den oslagbara känslan över att anta en svår kurva kan verkligen väcka liv i många MTB entusiaster. Scotts elcyklar är byggda för rejäla påfrestningar, de är stadiga och stabila att framföra i skogen och för alla typer av vägunderlag. En elcykel från Scott har dämpningar som gör din åktur bekvämare och de är utrustade med batterier av hög kvalitet, vilket gör att du kan ta dig längre sträckor med din elcykel utan problem. Är du på jakt efter en elcykel från Scott? Kom och besök oss i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm där du kan testa en elcykel från Scott. Vi har många olika modeller av elcyklar att välja mellan. Allt ifrån Mountainbikes till hybrid elcyklar.

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

Historia om Scott elcykel

Varumärket är schweiziskt och grundades år 1958 av sportintresserade Ed Scott som började med att producera många olika typer av sportartiklar. En av de mest betydelsefulla innovationerna i cykelns historia kom år 1989 från Scott och var ett aerodynamiskt styre som i sin tur användes av Tour de France segraren Greg LeMond. Företaget producerade sin första fulldämpade cykel år 1992 och tre år senare lanserades den omtalade MTB-modellen Endorphin, en av de första kolfibercyklarna som gjordes känd av bl.a. legendaren Thomas Frischknech. Marknadens lättaste ram lanserades år 2001 och sedan dess har varje elcykel som producerats kännetecknats av den lätta vikten.

Brett utbud

Scott är ett varumärke inom sport- och träningsutrustning som är välkänt för sin höga kvalité och långa erfarenhet världen över. Med ett brett utbud av sportutrustning av hög kvalité har dem skapat ett starkt varumärke. De har riktat in sig på alpinutrustning och cykelsport bland annat och det har lett till att Scott blivit ett av de främsta varumärkena inom vanliga cyklar. Nu har de på senare tid även tagit ytterligare ett steg då de lanserat en serie Scott elcyklar bestående av allt från elcyklar anpassade för vardagstransport i stadsmiljö till sportigare elcyklar för att ta sig genom terräng. Den breda variationen av elcyklar som Scott erbjuder gör att det finns en elcykel för alla.