Lifebike elcyklar

Lifebike elcyklar

12 artiklar

per sida

12 artiklar

per sida

Elcyklar från Lifebike

Lifebike är ett svenskt varumärke som tillverkar elcyklar med märkeskomponenter anpassade speciellt för den svenska marknaden. En elcykel som används i Sverige utsätts för knepiga förhållanden som stora temperatursskillnader, salt och svårbemästrade grusvägar. Lifebikes elcyklar har en hög prestanda som klarar svåra terränger galant och kan ta dig upp till sju mil utan någon större ansträngning. Stänger man av motorn fungerar Lifebike som en helt vanlig cykel. Köp en Lifebike elcykel online med fri frakt inom hela Sverige, eller provkör elcyklarna i vår butik Elcykelvaruhuset på Sveavägen i Stockholm. Har du frågor om Lifebike elcyklar? Maila oss, så hjälper vi dig att hitta rätt elcykel för just dina behov!


En optimal elcykel

Fördelarna med Lifebike är många. Här har vi en slitstark elcykel som har skapats med vårt nordiska klimat i åtanke så livslängden på en Lifebike är bra mycket längre än på många andra, jämförbara modeller. Batteriet är monterat i en bärbar dator och trots att det inte väger särskilt mycket ger det ändå tillräckligt med ström till din cykel. Batteriet tar du enkelt med dig till och från jobbet så att du kan ladda det inför nästa resa. Laddningstiden på de flesta Lifebike-cyklar är ca. 5-6 timmar och på ett fullt batteri kan du cykla mellan 35 och 70 km beroende på vikt, terräng, väder och väglag. Det ger en bra räckvidd, vilket minskar risken för att batteriet laddas ur mitt på vägen. Skulle detta ändå inträffa fungerar Lifebike precis som vilken elcykel som helst. När elsystemet stängs av är det bara att trampa vidare på egen hand tills du kommer hem och kan ladda om batteriet. Lifebike är också en riktigt prisvärd elcykel. Kostnaden för en klassisk modell är lägre än många andra liknande modeller, med priser som knappt överstiger 10 000 kronor. Och då får man hög komfort, mycket kvalitet och snygg design med i sitt köp.

Den ultimata cykeln för citypendlaren

Lifebike erbjuder elcyklar i många olika utföranden. Det byggs allt från snygga modeller i retrostil för modemedvetna cyklister till eleganta kvalitetscyklar som är skapade för att tillgodose den aktive citypendlarens behov. Som till exempel Lifebike City, Urban och C-Mute. Alla tre modeller är perfekta pendelfordon med enkla, stilrena linjer och genomtänkta detaljer. Lifebike City har vridstyv aluminiumram med upprätt körställning som känns naturlig och bekväm. Det går dessutom att reglera elassistansen på cykeln i 3 olika lägen. Urban är en klassiskt designad herrcykel med automatväxel som tar dig dit du ska säkert och bekvämt tack vare sitt inbyggda 250W drivpaket. Med C-Mute tar du dig snabbt fram i citytrafiken. Det här är en väl avstämd elcykel som ger bra respons när du trampar. Den starka motorn ger extra hög fart i uppförsbackarna. C-Mute är kaxig i sin design som funnit inspiration i både moderna och klassiska cyklar.

Chick är en av Lifebikes klassiska elcyklar som har uppgraderats och numera byggs med ett Shimano växelsystem med 7 växlar. Detta är en av Lifebikes absolut trendigaste modeller i chic retrostil. Chick är också väldigt bekväm att cykla på, tack vare den upprätta körställningen. Stänkskärmar, kedjeskydd och pakethållare bidrar till att göra Chick till en trevlig cykel i många olika sammanhang.

Letar du efter en bekväm och lätthanterlig elcykel som håller sig i den lägre priskategorin? Lifebike Classic är en stabil elcykel som är designad för att vara praktisk och enkel att använda. Den här modellen är ett bra alternativ om du inte har någon tidigare erfarenhet av elcyklar och gärna vill testa dig fram försiktigt. Reglagen är lättåtkomliga och enkla att manövrera. Classic är byggd för dagligt bruk och erbjuder mycket komfort och kvalitet för pengarna. En klar favorit bland kunderna!

En ny elfordonspremie

Sverige ska bli ännu mer klimatsmart under 2018! Från och med årsskiftet kommer en ny fordonspremie riktad mot elcyklar att träda i kraft. Det betyder att du som elcykelägare kan få ett bidrag som motsvarar 25 % av inköpspriset på din Lifebike, med ett tak på 10 000 kr. Det här är en engångspremie och kan ansökas av dig som har fyllt 18 år och har ett giltigt körkort eller förarbevis. Har du redan köpt en Lifebike elcykel tidigast den 20 september i år ska du se till att spara kvittot. Det går nämligen att ansöka om premien retroaktivt. Det krävs dock att ramnummer eller registreringsnummer står angivet på kvittot.


Välkommen att prova Lifebike elcyklar hos oss

På Elcykelvaruhuset kan du välja och vraka bland en mängd olika Lifebike-modeller som tillverkats i Sverige med komponenter från välkända leverantörer. Här hittar du populära modeller som Lifebike City och Lifebike Urban till riktigt pressade priser. Passa på att kika på vår utförsäljning som pågår just nu. Vi erbjuder elcyklar till marknadens bästa priser och med elfordonspremien har du chans att göra ett riktigt bra klipp på ditt Lifebike-köp!


Detta säger våra kunder om lifebike