MET Active/Crossover MILES MIPS Svart

Artikelnummer: 3HM136CE00XNE1
Pendlarhjälm med bra ventilation och MIPS
Endast 15 kvar på webblagret
 
Produktnamn Webblager
Met Active/Crossover MIPS 58-61 Svart 15
799,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer MET Active/Crossover MILES MIPS Svart

MET Miles MIPS är en utmärkt hjälm för dig som vill ha en lätt hjälm med bra ventilation, till exempel vid pendling eller utflykter. Hjälmen är utrustad med MIPS-C2® Brain Protection System för extra säkerhet samt godkänd enligt EN 1078. Hjälmen väger endast 265g i strl 52-58cm. Inredningen är urtagbar och går bra att tvätta för hand. Storleken går att reglera med vredet i nacken för en perfekt passform och komfort.

Teknisk information

Teknisk information MET Active/Crossover MILES MIPS Svart

Färg Svart
Varumärke MET

Manualer

Recensioner

Recensioner MET Active/Crossover MILES MIPS Svart

Du recenserar: MET Active/Crossover MILES MIPS Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.