Reafilter ▼
 1. På rea (1)
Varumärke ▼
 1. Merida (2)
Din längd ▼
 1. 170-180cm (1)
Hjulstorlek ▼
 1. 29"  (2)
Bromstyp ▼
 1. Skivbroms (2)
Färg ▼
 1. Blå (1)
 2. Grå (1)
Dämpning ▼
 1. Dämpad (2)
Årsmodell ▼
 1. 2020 (1)
 2. 2022 (1)
Växlar antal ▼
 1. 10 (2)

Elcykel Mountainbike

Vill du ha en elcykel som går att köra med i riktigt långa, hårda åk och som fungerar för alla typer av underlag? Vi har mountainbikes från välkända varumärken så som Merida, BMC och Scott som ger extra kraft i backen. Med en el-mountainbike kommer du garanterat susa förbi de du möter längs vägen. Känn dig fri att utforska nya vägar, hitta fler platser, det blir inte roligare än såhär. Våra modeller är heldämpade och utrustade med effektiva skivbromsar samt kraftfulla motorer. Köp en mountainbike elcykel online eller provkör elcyklarna i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm. Har du frågor om våra modeller? Maila oss, så hjälper vi dig hitta rätt elcykel för dig!

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

MTB som tar dig längre.

För dig som vill ta dig snabbt uppåt och åka ännu snabbare neråt.

Vi rekommenderar mountainbikes för den äventyrliga cyklisten. Oavsett om du vill cykla enduro, trail, cross country, downhill eller fatbike så har vi ett elcykelalternativ för dig! Med en eldriven mountainbike så är det nerförsbacke i uppförsbackarna!

Viktigt att tänka på när du köper mountainbike:

Hjulstorlek. En mindre storlek på dina hjul gör att din cykel känns lättare, rörligare och snabbare. En större hjulstorlek gör det lättare att rulla över hinder och mindre energikrävande att trampa dig framåt.

Dämpning. En mountainbike har två olika typer av dämpningar. De har nästan alltid en stötdämpare i framgaffeln och de har ibland en mitt på cykelramen. Det kallas en heldämpad mountainbike, för både fram och bakhjulet är dämpade.

Typ av ram. Beroende på vad för typ av ram du väljer för din mountainbike så kommer din elcykel vara lämpad för olika aktiviteter. En kortram är lättare att hoppa med än en stor ram som är mer lämpad för trail eller cross country.

Däck. Mountainbikedäck finns det många av och alla har olika fördelar och nackdelar. Fråga oss innan du handlar så hjälper vi dig att välja rätt!