Klassisk Elcykel

Här hittar du klassiska elcyklar från välkända varumärken så som Crescent, Batavus, Lifebike och många fler. En klassisk elcykel är oftast utrustad med pakethållare, godkänd belysning, mittmotor eller framhjulsmotor. Behöver du lite extra skjuts när du är på väg till jobbet? Med en räckvidd på 4-7 mil och en maxhastighet på 25km/h lämpar sig dessa cyklar verkligen till cykelpendling. Beroende på vad det är för modell kan cykeln ha allt ifrån tre, sju eller åtta växlar och för en del av våra elcyklar ingår det även cykelkorg på köpet. Köp en klassisk elcykel online eller provkör elcyklarna i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm. Har du frågor om våra klassiska modeller? Maila oss, så hjälper vi dig hitta rätt elcykel för dig!

18 artiklar

per sida

18 artiklar

per sida

Pendla utan svett.

För dig som behöver en cykel i vardagen.

Byt ut din bil med en elcykel. Det är miljövänligare, billigare, modernare och smartare. Du sparar ungefär 60 kr milen med en elcykel över en bil och med vinterdäck så kan du cykla året runt. Gör du det så slipper du även kostnaden av kommunaltrafik så som SL året om.

Oavsett om du ska till jobbet, skolan, affären eller bara ut och cykla så är en classic, även kallad damcykel, elcykel rätt för dig i vardagen. Du behöver inte trampa dig svettig på väg fram och tillbaka till jobbet eller skolan. Du kan enkelt sätta en cykelkorg och en cykelvagn på ditt fordon för att transportera dina matkassar hem från affären. En klassisk cykel är perfekt för dig som förälder då du enkelt kan montera en barnsits på din pakethållare. Du kan även använda en cykelvagn för att skjutsa ditt barn i.

Med våra klassiska elcyklar så sitter du på en mjuk och skön sadel, håller i ett ergonomiskt styre och trampar på pedaler som tar dig längre än vanliga cyklar. Med cykelns anpassningsbara tramphjälp så väljer du själv hur mycket eller hur lite du vill anstränga dig. Allt för att din vardag ska bli lättare, billigare och modernare!


Hyr cykel
Långtidshyr cykel eller elcykel från MOVS. Obundet eller bundet abonnemang.