Om Lindhagensgatan

I våra stora lokaler på Lindhagensgatan 51 på Kungsholmen finns både Elcykelvaruhuset och KopEnScooter.Nu, med både butik och verkstad för elcyklar och mopeder. Här finns också huvudkontoret för Movs Technology Group AB, företagsgruppen som Elcykelvaruhuset och KopEnScooter.Nu tillhör.

KopEnScooter
KopEnScooter erbjuder nya mopeder, elmopeder och motorcyklar från NIU, Kymco, Beta och DRAX. På alla dessa märken utför vi även försäkringsreparationer, reparationer och service. KopEnScooter startade 2005 och har sedan dess varit den ledande aktören inom scooter i Sverige.

Elcykelvaruhuset
Elcykelvaruhuset öppnade 2017 i samma butik och där finns Nordens bredaste sortiment av elcyklar. Fokus är högkvalitetsmärken och både Elcykelvaruhusets och KopEnScooters mål är att vara den ledande experten inom elcyklar och scooter. I Elcykelvaruhusets sortiment finns Lifebike, Merida, Monark, Batavus, Scott och Crescent. Självklart erbjuds även service och reparationer på all de elcykelmärken vi säljer.
Kom och testa våra produkter
Här finns även goda möjligheter att provcykla och provköra många av de modeller av scooter och elcyklar vi säljer. Ska man hitta den perfekta produkten är det mycket viktigt att klämma, känna och även testa. Detta gör oss unika då många butiker inte har möjlighet att erbjuda provkörning.

Tillbehör
De viktigaste tillbehören finns här för både elcykel och scooter. Prata med våra experter för att bestämma vilka tillbehör som passar dig bäst.