HybridElcykel Sport - hybrid

Hos oss hittar du hybridcyklar från välkända varumärken så som Merida, Scott, Batavus, Trek och många fler.Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 37-37 av 37

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
  1. Lägg till i jämför
    Cannondale Tesoro Neo X 3 LSTH Svart C66353U10-GR
    I Lager
    Från 32 999,00 kr
Filter
Sätt fallande sortering

Artiklar 37-37 av 37

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Hybrid elcykel för pendling och nöje!

För dig som vill pendla, cruisea, glida eller sporta.

Sportcyklar, även kallade hybrid eller herrcyklar, är designade med byxbärande cyklister i åtanke med en rak ram mellan sadel och styre. Oftast är styret något lägre än på klassiska elcyklar, vilket gör att man har en något framlutande ställning på elcykeln. Perfekt för dig som letar efter en ergonomisk elcykel.

Sportcykeln är lika mångsidig som dig, vi har modeller som passar dig som ska pendla och för dig som bara vill glida runt på stan, på landsväg eller grusväg.

Viktiga saker att tänka på när man handla hybridcyklar är hur man vill sitta på cykeln, var man kommer cykla med elcykeln och hur långt man vill cykla med den. Med din position på cykeln är det bästa för att hitta rätt att testa flera modeller av sportcyklar tills du hittar rätt. Kommer du cykla på asfalt eller betong så är inte en stötdämpare ett måste, men om du ska cykla över stenar och rötter så rekommenderar vi en hybridcykel med någon typ av dämpning.

Hybrid elcyklar kommer därför i många olika modeller, ramstorlekar och hjulstorlekar. Vi hjälper dig alltid att hitta rätt elcykel och är du inte nöjd med din sportcykel så har vi 30 dagars öppet köp.