Kontakta oss

Elcykelvaruhuset.se är en av Sveriges ledande butiker inom elcyklar. Vi har en fysisk butik i Stockholm på adressen Sveavägen 126, och säljer även billiga elcyklar online med fri frakt på alla orders som överstiger 1000 kr (vilket ju i princip alla elcyklar gör). Du väljer själv hur du vill köpa elcykel då du både kan shoppa via vår webshop eller i vår butik. Vi är experter på det vi gör, och vill du diskutera elcyklar eller ditt köp finns vi tillgängliga per mail, telefon, eller via vår butik i Stockholm.

Ungefär var tionde cykel som säljs i Europa idag är en elcykel. År 2023 förväntas var tredje cykel som säljs vara en elcykel. Den svenska marknaden har hittills haft en försiktig tillväxt i jämförelse med övriga Europa när det kommer till elcyklar. År 2015 var året när svenska marknaden tog fart på allvar och försäljningen tredubblades. Det tycker vi är väldigt spännande! Vi har därför genomfört en stor satsning på elcyklar och erbjuder idag Sveriges största sortiment inom området. Oavsett om du är ute efter en enkel, bekväm eller snabb elcykel så hittar du vad du söker hos oss. Varmt välkommen att besöka oss i vår fysiska butik i Stockholm för att provköra några av våra elcyklar.

Med över 10 års erfarenhet från elcyklar är Peter Klangsell och Mikael Klingberg pionjärer i Sverige. Sedan starten år 2006 har de utmanat marknaden, utvecklat nya modeller och år 2011 köpte de varumärket Lifebike av TV4. Nu har Elcykelvaruhuset på Sveavägen 126 i Stockholm Sveriges största utbud av elcyklar i prisklassen 7 000 till 120 000 kr. Butikens utbud erbjuder etablerade elcyklar från Monark, Crescent, Trek, Batavus, La Pierre, Giant, Nishiki, Lifebike, Marvil, BH bikes, Stromer, Cargo bike, Winther och MBK m.fl.

Vi vill göra elcykeln tillgänglig för fler. Därför erbjuder vi dig att fritt prova en elcykel i upp till två dygn. Hos oss på Elcykelvaruhuset får du dessutom provcykla 20 modeller från 17 varumärken innan köp. Vi är expert på elcyklar och erbjuder dig som konsument både klassiska modeller, sport-modeller, mountainbike elcyklar, elcyklar för ungdomar, fällbara elcyklar, billiga elcyklar, speedbike som går upp till 45 km per timme, samt tusentals tillbehör med allt från hjälmar, lås och reservdelar. Vi är helt enkelt din elcykelexpert och hjälper dig hitta den bästa elcykeln för just dig! Att köpa elcykel är trots allt inte superenkelt, men genom vår onlinebutik och vår butik i Stockholm hjälper vi dig finna den elcykel som just du är ute efter, oavsett om du vill ha en billig elcykel för att pendla till och från ditt arbete, eller om du önskar en cykel som används för mer avancerade saker.