Vespa Elettrica 45km/h Blå

Artikelnummer: MOVEELBLU45

Valbara tillbehör

Storlek 
1 199,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr

79 900,00 kr
Från 2397 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 2397 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Vespa Elettrica 45km/h Blå

Vespa Elettricas hjärta består av en elmotor som levererar 3,5kW kontinuerlig effekt, med en maxeffekt upp till 4kW, samtidigt som den trycker ett vridmoment på hela 200Nm. Detta gör att Vespa Elettrica ger mycket mer prestanda än en traditionell 50 kubiksskoter.

Vespa Elettrica har en räckvidd på upp till 100km på en laddning, medan Vespa Elettrica X har en räckvidd upp till 50km på enbart batteriet och upp till 200km med dess räckvidsförlängare aktiverad.

Vespa Elettrica är utrustad med KERS-systemet, vilket tillåter energi att återvinnas när man minskar hastigheten. Batteriet är av litium-ion typ och behöver inte hanteras på något särskillt sätt. För att ladda batteriet tar du ur kabeln ur sadellådan och kopplar in den i ett vägguttag eller i en allmän laddstation. En full laddning ifrån 0%-100% tar ungefär 4 timmar att genomföra.

Batteriet behöver inte underhållas av sin ägare. Batteriet erbjuder exceptionell effektivitet upp till 1000 fulla laddningscykler, vilket motsvarar ungefär 50 000 km – 70 000 km körning eller 10 års användning i stadstrafik. Efter 1000 laddningcykler så har batteriet fortfarande 80% av sin maxkapacitet och kan fortfarande användas, med endast lite förlust av räckvidd.

Gasen styrs av ett Ride-by-Wire system precis som på moderna större motorcyklar. På höger sida av styret kan du välja körläge: ECO, Power eller Reverse. I ECO-läge sparar du batteri men din maxhastighet är begränsad till 30km/h. I Reverse-läge kan du backa mopeden för lättare parkering och manövrering. Power-läge är det vanliga körläget för maximal effekt och körglädje.

Vespa Elettrica kan genom Vespa Multimedia Platformen ansluta till din mobil för att enkelt och snabbt läsa av information, men också spåra mopeden via GPS. Displayen är en toppmodern 4.3 ” TFT-display i full färg, vilket är mycket enkel att avläsa tack vare att dess bakgrund och färg ändras beroende på ljussnivån utomhus. Systemet tillåter dig även att tex. ta emot samtal eller spela upp musik.

- Prisgaranti (Se mer under fliken "Prisgaranti")

- 2 års garanti Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information Vespa Elettrica 45km/h Blå

Varumärke Vespa
Färg Blå
Motortyp El
Bromsar Skiva fram, trumma bak
Motorstyrka 3,5kW kontinuerlig
Vridmoment 200Nm maxvrid
Växling Automat
Hastighet 45kmh klass 1
Bränsle El
Bränslevolym 100km räckvidd
Fälg 12" fram och bak
Passagerare Ja
Maxlast 160kg
Starttyp Elstart

Manualer

Recensioner

Recensioner Vespa Elettrica 45km/h Blå

Du recenserar: Vespa Elettrica 45km/h Blå

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg