Trek Verve+ Low-Step Dam Silver 2019

Rea

Det är alltid svårt att diskutera utseende på cyklar, men de flesta brukar vara överens om att detta är en snygg cykel. Detaljer som integrerad framlampa, bakljus som även fungerar som fäste för bakskärm, reglerbart styrhuvud och överlag genomgående hög finish.


Som ett led i att säkerställa kvalité och att kunden får rätt elcykel så har vi inte möjlighet att skicka Treks elcyklar, vi vill därför gärna att ni kommer in till butiken i Stockholm för att hämta din nya Trek.
Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek VERVE + LOW-STEP (EU) M CH 2019 Restorder

Regular Price: 25 999,00 kr

19 999,00 kr

Från 600 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 20028 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1692 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 947 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 670 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 600 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek Verve+ Low-Step Dam Silver 2019

Trek Verve+ är en elhybridcykel designad för komfort på vardagens jobbpendling eller rekreationsturer. Denna elcykel är för dig som värdesätter god komfort och vill ha elcykel som är tillförlitlig under längre färder. Cykeln är utrustad som standard med breda Bontrager däck för extra god stabilitet, ergonomiska handtag som ger dig bättre kontroll över elcykeln, skärmar, hydrauliska skivbromsar från Shimano för god bromskraft i alla väder, integrerad Lync-belysning som styr via displayen, cykelstöd. Som de flesta andra Trek elcyklar så har Verve+ en lättviktsram i Alpha aluminium. Motorn assisterar upp till 25km/h. Drivlinan består av Bosch Active Line mittmotor samt Shimano Alivio 9 växlar. Motorn har en Bosch Purion kontroller med Walk Assistans. Den kan du använda när du ska leda cykeln för en brant backe eller från cykelkällaren. Batteriet består av ett PowerPack performance batteri på 400wh. Detta är en av våra mest prisvärda elcykelhybrider med komponenter av högkvalitet. Trek Verve+ förstärker din kraft under cykelturen vilket gör att du kan cykla samt upptäcka mer. Trek säljes endast i butik, men vi kör hem den till dig färdigmonterad och fraktfritt i hela Stockholm län. Välkommen in i butiken.

Teknisk information

Teknisk information Trek Verve+ Low-Step Dam Silver 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Silver
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Active Line, 250 watt
Batteri Bosch PowerPack, 400 Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano M315 hydrauliska
Däck Bontrager H5 Hard-Case Ultimate, 700x45c
Lampa Integrerad LED-framlampa, Flare City, integrerad baklampa
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Alivio M4000
Vikt 20,57kg

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek Verve+ Low-Step Dam Silver 2019

Du recenserar: Trek Verve+ Low-Step Dam Silver 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.