Trek Powerfly Sport Grå 2019


Trek Powerfly Sport är en el-mountainbike som fungerar lika bra i skogen som den gör påväg till jobbet. Elcykeln är generöst utrustad men till ett väldigt bra pris. Med den starka motorn och det kraftfulla batteriet från Borsch kommer du nå en lång räckvidd.


Som ett led i att säkerställa kvalité och att kunden får rätt elcykel så har vi inte möjlighet att skicka Treks elcyklar, vi vill därför gärna att ni kommer in till butiken i Stockholm för att hämta din nya Trek.
Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek POWERFLY SPORT 21.5 MTT SLATE 2019 Restorder
Trek POWERFLY SPORT 19.5 MTT SLATE 2019 Restorder
30 999,00 kr
Från 930 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 31028 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 5192 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2608 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1455 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1025 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 930 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek Powerfly Sport Grå 2019

Trek Powerfly Sport är en kraftfull el-mtb med en motor på hela 75Nm. Denna elcykel är rikligt utrustad med bland annat dämpad framgaffel (100mm slaglängd), greppsäkra MTB däck, skärmar, belysning, semi-integrerat batteri i ramen, pakethållare, cykelstöd. Med andra ord är Trek Powerfly sport den ultimata elcykeln för stigcykling samt jobbpendling. Trek Powerfly elcykel är generöst utrustad men till ett väldigt bra pris. Elcykeln har en ram tillverkad i Alpha platinum aluminium som är väldigt stark samt har en låg vikt vilket håller nere vikten på ramen. Motorn är en stark Bosch Performance CX 250w med ett maxmoment på 75Nm och som assisterar upp till 25km/h. Motorn styrs av kontrollen Bosch Purion och batteriet består av ett kraftfullt Bosch PowerPack 500wh med lång räckvidd. Drivlinan är från Shimano och är 9 växlad. Framgaffeln är en SR suntour XCM32 med 100mm i slaglängd. Rejäla hydrauliska skivbromsar av modell Tektro HD-M275. Med hydrauliska skivbromsar så har man god bromskraft i alla väder.

Teknisk information

Teknisk information Trek Powerfly Sport Grå 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Grå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 27,5"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Performance CX 250W
Batteri Bosch PowerPack 500 Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 5-8 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Tektro HD-M275 hydraulisk
Däck Schwalbe Smart Sam Performance 29x2,25"
Lampa AXA Blueline
Dämpning Dämpad
Växlar Shimano Altus M2000/Shimano Acera M3000

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek Powerfly Sport Grå 2019

Du recenserar: Trek Powerfly Sport Grå 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.