Reafilter ▼
 1. På rea (2)
Varumärke ▼
 1. Trek (2)
Motortyp ▼
 1. Mittmotor (1)
 2. Bosch (2)
Hjulstorlek ▼
 1. 28"  (1)
 2. 27,5" (1)
Färg ▼
 1. Grå (2)
Dämpning ▼
 1. Odämpad (1)
 2. Dämpad (1)
Årsmodell ▼
 1. 2021 (1)
Växlar antal ▼
 1. (1)

Trek elcyklar

Trek

Trek har en lång erfarenhet av cyklar vilket har bidragit till den höga kvalité deras elcyklar håller. En elcykel från Trek har uteslutande mittmotor från Bosch och Shimano, då denna motortyp är den enda som lever upp till Treks högt ställda krav på räckvidd, känsla och kvalitet, trots detta är Trek elcyklar rimligt prissatta sett till hur mycket du får. Modellutbudet av elcyklar från Trek är brett så oavsett om du söker en elcykel för pendling, nöjesåkning, semestern eller bara för de dagliga bestyren så har Trek en kvalitetsmodell som passar just dig.

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Historia om Trek elcyklar

Trek är ett amerikanskt familjeföretag som grundades år 1976 i delstaten Wisconsin. Det hela började i en lada där Dick Burke och Bevil Hogg ville skapa bättre cyklar än dåtidens standard. Trek ansåg att de europeiska cyklarna var för dyra och att de amerikanska var för dåliga. Trek-cyklarna skulle hålla hög kvalitet men ändå inte vara för dyra. Treks första cyklar tillverkades av totalt fem personer för hand. Den passionen och omsorgen för cyklar har levt kvar i familjen och företaget drivs och ägs fortfarande av familjen Burke, där sonen John Burke fortfarande är VD. I dagsläget ligger deras huvudkontor endast några kilometer från ladan där det hela startade. Med en kvarlevande passion och en vilja att utveckla och skapa de bästa cyklarna i världen vill Trek att deras elcyklar ska fungera som ett alternativ till biltrafiken. Tack vare Trek´s stolta traditioner inom cykelsporten har man alltid legat i framkant av utvecklingen. Detta gäller givetvis också Treks elcyklar. Med en elcykel från Trek kan du nämligen ta dig längre sträckor samtidigt som det är ett miljövänligt och ekonomiskt alternativ.

Välkommen till oss!

Om du har frågor om en Trek elcykel är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss. Ett tips är att besöka vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm där du kan testa våra märken och modeller. Som ett led i att säkerställa kvalité och att kunden får rätt elcykel så har vi inte möjlighet att skicka Treks elcyklar, vi vill därför gärna att ni kommer in till någon av butikerna i Stockholm för att hämta din nya elcykel från Trek.