NIU

NIU har antagit utmaningen att förändra hur vi pendlar i våra storstäder, med minimal påverkan på stadsmiljön. Med en NIU elmoped förflyttar du dig ljudlöst tyst och snabbt vart du än ska, utan CO2-utsläpp. NIU har utvecklats med stormsteg och snabbt blivit marknadsledande inom europa. Deras tre serier, NQi, MQi och UQi, förenar modern design med spjutspetsteknologi på ett revolutionerande sätt. Resultatet är en ny generations elmoped med en prestanda som slår de flesta konkurrerande modeller i Europa. Med en NIU elmoped kan du enkelt och snabbt transportera dig i stadstrafik, kostnadseffektivt och klimatsmart. Läs mer om NIU här.

10 artiklar

per sida

10 artiklar

per sida

NQi

NQi är NIU’s första lanserade elmoped som passar de allra flesta stadsbor. Med en NQi behöver du inte oroa dig för höga servicekostnader då modellen kännetecknas av att vara så underhållsfri som möjligt. NQi drivs av ett litiumbatteri på 10 kg, och tack vare den lätta vikten blir det smidigt att bära med sig. Batteriet är oftast fullt laddat efter sex timmar och du kan då nå en räckvidd på ca 80 km. Självklart kan räckvidden variera beroende på vikt, terräng, temperatur och hur väl du underhållsladdar batteriet. För den som önskar finns det utrymme under sitsen för plats av ett extra batteri som går att köpa till. Motorn från Bosch är kapabel att ladda sig själv tack vare dess FOC-teknologi. När du bromsar kommer själva batteriet automatiskt att laddas upp.

MQi

MQi är en liten och lätthanterlig elmoped som drivs av ett litiumbatteri på 8,3 kg som ger en räckvidd på upp till 100 km, en körsträcka som räcker för de allra flesta pendlare. Trots en mindre motor och en lägre energiförbrukning är den ändå riktigt snabb. Modellen är trots sitt kompakta format designad för ytterligare en passagerare. Batteriet är även löstagbart vilken passar den urbana pendlaren.

UQi

UQi är den minsta modellen av dem alla. Elmopeden drivs av ett litiumbatteri på 5,2 kg som ger en räckvidd upp till 60 km. Fördelen med UQi är att batteriet kräver minst laddningstid av alla modeller. Precis som NQi och MQi kan batteriet bäras in för laddning.