Monark e-Nytan 7vxl Dam Svart 2019

Artikelnummer: YEM3770031-GR2
Behöver du en elcykel som du kan lasta rejält? e-Nytan är en damcykel från Monark som går att lasta både bak och framtill. Med hjälp av Monarks klicksystem AVS kan korgar och väskor enkelt klickas av och på cykeln. Underbart!

22 995,00 kr
Från 690 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 23024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3858 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1941 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1086 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 766 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 690 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Monarks damcykel e-Nytan är en riktig packåsna. Den har både bak och frampakethållare som bidrar till att du kan lasta den rejält med både väska fram och bak. Cykelns pakethållare har försetts med Monarks klicksystem AVS, där korgar och väskor enkelt kan klickas av och på. En riktigt bra lastbar elcykel! Denna damcykel har ett stilrent retrostuk och är försedd med en kraftfull elmotor från Shimano 5000 och ett batteri på 11,6 Ah som hjälper till att få upp och hålla farten. e-Nytan har sju växlar, skivbroms framtill och en LCD Shimano display.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Monark
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Ramstorlek 51 cm
Din längd 160-170cm, 170-180cm
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano 5000
Batteri E-going 36V 11,6Ah med integrerad belysning
Laddningstid 6h
Räckvidd 3-5 mil
Display LCD Shimano
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano 200
Däck Spectra Pergo Regular Reflex 40-622
Lampa Batterilampa on/off Bak: Diodlampa on/off
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Monark e-Nytan 7vxl Dam Svart 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.