Monark elcyklar

Monark

Trots sitt klassiska utseende så är Monarks elcyklar byggda med den senaste tekniken, där robusthet och användarvänlighet står i fokus. Effektiva framhjulsmotorer bidrar till att Monarks elcyklar är robusta. Praktiska detaljer såsom framkorgar eller frampakethållare ingår i standardutrustningen på 2021 års elcyklar från Monark. Även belysningen ingår. Dessutom är Monarks nya elcyklar en fröjd för ögat. Monarks elcyklar monteras och testas i fabriken i Varberg. Med en elcykel från Monark får du den extra kraften du behöver upp för backen utan att behöva trötta ut dig, vardagen blir lite lättare helt enkelt. Har du frågor gällande en Monark elcykel är du som vanligt varmt välkommen att höra av dig till oss.

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Historia om Monark elcykel

Liksom många andra anrika cykelmärken så startades Monark av en person som börjat sin bana som cykelhandlare men inte varit nöjd med de produkter som fanns, lösningen på problemet Monark. Birger Svensson påbörjade cykelmonteringen med inköpta delar 1908 med bara ett par anställda. Redan efter ett år hade Monark växt ur sina lokaler och flyttade in till Varberg. Det dröjde ytterligare ett par år innan Monark började tillverka sina helt egna cyklar. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Än idag är Monark svenska folkets cykel och nu erbjuder även Monark elcyklar. Monarks elcyklar är av lika god kvalitet precis som på Birger Svenssons tid samt att en elcykel från Monark fortfarande har kvar det där klassiska utseendet, det kan vi lova.

Välkommen till oss!

Om du har frågor om en Monark elcykel är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss. Ett tips är att besöka vår butik på Sveavägen eller Lindhagensgatan i Stockholm där du kan testa en elcykel av detta varumärke.


Hyr cykel

Långtidshyr cykel eller elcykel från MOVS. Obundet eller bundet abonnemang.