Lifebike C-MUTE Speed G7 Silver

Rea
Artikelnummer: CYLICMSPG7SIL01
Om man ser mycket till det estetiska när man ska välja en elcykel så är det svårt att förbigå C-Mute Speed. Ramen i borstad aluminium är klarlackad, likaså den del av batteriet som är synligt. Displayen är integrerad i styret och mer eller mindre osynlig tills man sätter på systemet. Motorn i bakhjulet har det högsta vridmomentet av alla Lifebike, vilket ger dig kraft i alla lägen. Hydrauliska bromsar? Naturligtvis. Nöjesmaskin? Absolut.

Endast 7 kvar på webblagret

Ordinarie pris 21 995,00 kr

18 995,00 kr

Från 570 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 19024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3191 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1608 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 901 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 637 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 570 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Lifebike C-MUTE Speed G7 Silver

Detta är en elcykel som sticker ut, det räcker med att titta på den så ser man att det inte är en vanlig pendlarhoj. Klarlackad borstad aluminium, stänkskärmar följer med men är ej på bild, display integrerad i styret och fetare däck än vanligt. Om man sedan väljer att ta en provtur så känner man omedelbart att ramen är mycket vridstyv, inget svaj någonstans, den gör precis det man vill att den ska göra. Utrustningen på cykeln är vald med omsorg, motorn som sitter i bakhjulet har det högsta vridmomentet av alla Lifebike, vilket ger en hög råstyrka. Hydrauliska skivbromsar Shimano BR-M315 ser till att få stopp på ekipaget utan problem. Vill man ha den till att pendla på till jobbet så kan vi erbjuda belysning bak samt reflexer till en extra kostnad.

Elcykel test

Lifebike C-Mute fick bra betyg av M3. "Snygg design, lättcyklad och prisvärd" De menar att elcykeln lämpar sig mer på asfalt än i skogen, trots det lite tuffare utseendet. De tunna däcken och den relativa låga vikten gör den enkel att cykla med. En attraktivt prislapp gör den intressant för många pendlare.

Teknikråd gav även bra betyg. De menar att man får väldigt mycket cykel för pengarna och den ligger i nivå med andra sport modeller för det dubbla priset.Teknisk information

Teknisk information Lifebike C-MUTE Speed G7 Silver

Årsmodell 2020
Varumärke Lifebike
Färg Silver
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Ramstorlek 55cm
Din längd 160-170cm, 170-180cm, 180-190cm
Motortyp Bakhjulsmotor
ELcykelmotor 250W
Batteri 36V 10,4Ah
Laddningstid 6h
Räckvidd 5-8 mil
Display Integrerad i styre
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano BR-M315
Lampa Spanninga Axcendo 60
Tillbehör ingår Skärmar, belysning fram
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Deore
Vikt ca 22kg
Växlar antal 10

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (3)

Kul att cyklar på!Recenserad av Robin
Betyg
Min andra elcykel och är hur nöjd som helst, cool display som sitter integrerad i styret. Känns stabil och ganska bra dämpning pga breda däcken. Köpte en mobilhållare också funkar perfekt, skakar inte som min förra! (Skrevs den 2020-10-02)
Stabil att cyklar påRecenserad av Anders
Betyg
Min första Elcykel men är väldigt imponerad av den. Bra med kraft i motorn. Stabil att cykla på. Snygg och fint med inbyggd display. (Skrevs den 2020-08-19)
Lifebike C-MUTE Speed G7 SilverRecenserad av Bugge
Betyg
Fick just min Lifebike levererad. Det enda som behövde göras var skruva på trampor samt styre. Cykeln levererar det den lovar dock kan manualen vara betydligt mer utförlig. En rolig detalj som inte skrivits om, är att det sitter ett USB - uttag under styret som kan användas för att ladda div. prylar man kan tänkas behöva. Jag är helt nöjd och rekommenderar denna cykel som jag använder främst för pendling på asfalt. (Skrevs den 2019-05-01)

Recensioner Lifebike C-MUTE Speed G7 Silver

Du recenserar: Lifebike C-MUTE Speed G7 Silver

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.