Gocycle elcyklar

Gocycle

Hur praktiskt vore det inte om man kunde fälla ihop sin elcykel och ta med den på tåget eller bussen under armen! Det kan du med Gocycle ihopfällbara elcyklar! Gocycle är en vikbar & ihopfällbar elcykel så att du kan lagra den under skrivbordet på jobbet eller ta det på tåget. Du ansluter enkelt din elcykel till din telefon för att spåra kaloriförbränning och information om din resa. Köp en ihopfällbar Gocycle elcykel med fri frakt inom hela Sverige. Vi garanterar att du blir nöjd, det är få cyklar som är så innovativa och praktiska som den vikbara & hopfällbara elcykeln Gocycle. Våra elcyklar från Gocycle kommer även i många olika färger, välj efter tycke och smak!

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida

Historia om Gocycle elcykel

Med samma ingenjörskonst och design som bilindustrin använder producerade KKL GoCycle, den prisbelönta elektriska tvåhjulingen som sänder vågor genom elcykel instrustrin. Gocycle är Tichard Thorpes skapelse, en förre detta Mclaren bildesigner och ingenjör med 25 års erfarenhet i motorsport- och elfordonsbranschen. Han grundade företaget år 2002 med en vision att skapa världens bästa urbana elcykel. Under 2009 lanserades den lätta Gocycle G1 som lades till grund för Gocycles nuvarande elcyklar. Om du är ute efter en elcykel som både känns modern och unik är en elcykel från Gocycle ett helt rätt alternativ.

Gocycle G3

Nya Gocycle G3 kommer med DRL (daytime running light) eller varselljus på svenska. Detta ökar synligheten drastiskt och därmed även din säkerhet som cyklist. Gocycle G3s DRLs har tagit inspiration ifrån bilindustrin och skenet kommer ifrån ett lysrör speciellt framtaget för just Gocycle. Gocycle är utrustad med Shimano Nexus 3, ett växelsystem placerat i navet. Detta i kombination med Gocycles elväxling gör att du alltid är i rätt växel. Hydrauliska skivbromsar i både fram- och bakhjul säkerställer full kontroll i alla lägen.