Frappé


Frappé som även tillverkar Superior är en av de större tillverkarna av elcyklar i Europa, tillverkningen sker i Tjeckien och har genomgående märkeskomponenter. Frappé tillverkar ca 250 000 cyklar per år.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Design i framkant

Stadscykeln med design i framkant – det är vad du får med en Frappé elcykel. En elcykel från Frappé är inte bara elegant och tidlös i dess design, den har även den senaste tekniken. Samt det är just teknologin bakom skönheten som får den att sticka ut. De Frappé modeller vi valt har uteslutande shimano system, allt från elsystem(batteri, motor, display) från Shimano STEPS samt bromsar och växlar, nav och styrstopp från Shimano. Motorn på Frappés elcyklar är mittpositionerad, vilket innebär en extra härlig körkänsla precis som en vanlig cykel men mycket lätt. Ramen, hjulen och bromsarna har skapats inte bara för deras enastående utseende utan också för funktionalitet och stabilitet.


Säkerhet

Frappé tänker på säkerheten tex så har framlyset 50 lumen framlyse dvs du ser 50m framåt och syns på 3km håll allt för din säkerhet, punkteringsskyddade däck, märkesbromsar och Axa lås med plug in funktion.

Kombinationen av funktion, komfort och elegans har resulterat i en modern pendlarcykel. Njut av en åktur i parken eller lugnet som infinner sig när du vet att du kommer fram till arbetet i tid. En elcykel från Frappé finns till hands när du behöver den som mest. Använd din Frappé elcykel som transportmedel i vardagspendlingen eller som fritidscykel. Den är både snabb och komfortabel. Observera att Frappé elcyklar levereras fraktfritt inom hela Sverige, och de går oftast att provköra i vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm.

Snow

Snow

Snow