Electra Townie GO! 8D Ladies Grön 2019

Tillfälligt slut i lager


Det här är en riktig glidarhoj, inget för Vättern runt utan mer för sandstranden. Cykelns mittmotor är från Bosch, batteriet ligger på 400 Wh, växlar kommer från Shimano Acera och skivbromsarna är förstås mekaniska. Mycket nöje!

21 599,00 kr
Från 648 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 21628 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3625 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1825 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1021 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 721 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 648 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Det här är en riktig glidarhoj, inget för Vättern runt. Inspirationen kommer från cyklar man kan se i amerikanska filmer från 50/60-talet. Den stora skillnaden är naturligtvis eldriften, och den kommer från Bosch i form av en mittmotor, Active Line närmare bestämt. Batteriet på 400 Wh räcker mer än väl för de turer man tar på de här cyklarna. Skivbromsarna är förstås mekaniska. Körställningen är minst sagt bekväm, och något behov av speciella cykelkläder finns inte, snarare tvärtom, cool outfit är vad som gäller. Belysning ingår och de feta 26” däcken passar perfekt på sandstranden. 8 växlar har den, Shimano Acera. Mycket nöje!

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Electra
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 26"
Motortyp Bosch, Mittmotor
Batteri Bosch Powerpack 400Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Tektro Mechanical Disc Brakes
Däck 26” × 2.35” Balloon
Lampa Ja, fram och bak
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Acera

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Electra Townie GO! 8D Ladies Grön 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.