Reafilter ▼
  1. På rea (1)
Varumärke ▼
  1. Electra (1)
Motortyp ▼
  1. Mittmotor (1)
  2. Bosch (1)
Hjulstorlek ▼
  1. 26"  (1)
Färg ▼
  1. Svart (1)
Dämpning ▼
  1. Odämpad (1)
Årsmodell ▼
  1. 2021 (1)

Electra

Electa är en amerikansk cykeltillverkare med bas i södra Kalifornien, vars fokus är att skapa komfortabla cruiserelcyklar. Med en snygg design och unika funktioner skiljer sig dessa elcyklar sig från andra standar och hybridcyklar. En elcykel från Electra används helt enkelt till att ”cruisa” runt med, främst på platt terräng och vid stränder, men då elcyklarna är utrustade med schyssta ballongdäck fungerar det bra att cykla på de allra flesta vägunderlag. En elcykel från Electra ska användas för skoj skull och inget annat. Våra elcyklar är enkla att framföra och kommer garanterat att sätta ett stort leende på dina läppar.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Historia om Electra elcykel

Den schweizisk medborgaren Benno Bänziger började tidigt i livet att intressera sig för design och tillverkning av snowboards, men kände efter ett tag att det kanske inte var en jättebra satsning. Han vände därför sin uppmärksamhet till cyklar och år 1993 grundade han Electra. När han tittade på cykling i USA så kändes allt som en sport, vilket ledde till att han ville få människor att börja använda cykeln för nöjets skull. Vid denna tid fanns det inte många som ”cruisade” runt med sina cyklar så Bänziger beslutade sig för att nischa sig in på prisvärda cruisercyklar och började arbeta med mönster som kombinerade klassiskt utseende med modern teknik. Idag finns Electras tillgängliga i cykelbutiker över hela Europa, USA, Japan och Australien. Med en elcykel från Electra blir varje cykeltur ett rent nöje!

Välkommen till oss!

Om du har frågor om en Electra elcykel är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss. Ett tips är att besöka vår butik på Lindhagensgatan i Stockholm där du kan testa en elcykel av detta varumärke.


Hyr elcykel
Långtidshyr cykel eller elcykel från MOVS. Obundet eller bundet abonnemang.