Drax

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

DRAX scooters

DRAX grundades i Stockholm av två nära vänner och branschveteraner. Med en moped från DRAX får du mer än bara en moped. DRAX står för frihet och vänskap i kombination med elegant och trendig design.

DRAX Bensin

Våra traditionella mopeder körs på bensin. För de som är intresserade av motorer innebär det mycket körglädje, och för nybörjaren är det lätt att komma igång. Vi minimerar även miljöpåverkan med moderna 4-takts motorer med elektronisk förgasare samtidigt som vi maximerar prestandan så mycket som möjligt. Hela sortimentet är EURO5-certifikerat. Vi har ett stort utbud av prisvärda bensindrivna mopeder från DRAX. Fördelen med en bensindriven moped jämfört med en elmoped är att den klarar av en längre räckvidd på en full tank.

DRAX El

Så mycket som vi älskar våra traditionella mopeder så tror vi ändå att framtiden drivs på el. Våra elmopeder kräver ytterst lite underhåll, de är snabba och har den senaste tekniken. I och med att en elmoped innehåller betydligt färre delar än vad en bensinmoped gör så behöver delarna inte bytas ut pga slitage i samma utsträckning som en bensinmoped. Med andra ord är våra elmopeder inte lika underhållskrävande. Alla våra modeller har löstagbart litiumbatteri för enkel laddning. En elmoped är inte bara miljövänlig, den är även tyst, luktfri, billig i drift och underhåll.