BMC Speedfox AMP Three SLX 1x11 Medium 2018

BMC Speedfox AMP Three garanterar riktigt mycket körglädje i skogen. Cykeln består av en bakhjulsmotor från Shimano Steps, hydrauliska skivbromsar och är naturligtvis heldämpad.


49 995,00 kr
Från 1500 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 50024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 8358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 4191 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 2331 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1637 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1500 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Är du äventyrlig och söker hela tiden efter nya vägar och vill ha en riktigt rolig mountainbike att framföra i skogen? BMC Speedfox AMP Three har en kraftfull motor från Shimano som enkelt planar ut uppförsbackarna. Ta en cykeltur i spåret med vännerna och upplev riktig körglädje! Cykeln består av en bakhjulsmotor från Shimano Steps, hydrauliska skivbromsar och är naturligtvis heldämpad.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2018
Varumärke BMC
Färg Grå
Hjulstorlek 29"
Motortyp Bakhjulsmotor
ELcykelmotor Shimano STEPS E-8000
Batteri 500 Wh
Räckvidd 50-80 km
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano Deore
Kedja Shimano CN-HG601
Handtag / Sadel BMC MFB 03 750mm, WTB Volt Comp
Dämpning Heldämpad

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: BMC Speedfox AMP Three SLX 1x11 Medium 2018

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.