BMC Alpenchallenge AMP Sport One Grå 2019

Alpenchallenge AMP är den ultimata elcykeln att pendla med i stadsmiljö. Det är en av våra lättaste cyklar, endast 14 kg. BMC Alpenchallenge AMP Sport One är utrustad med en kraftfull mittmotor från Shimano, Steps E-6100 ger hela 60Nm som mest och det i kombination med en extremt lätt ram i kolfiber gör varje cykeltur till ett nöje.

Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
BMC Alp. SPORT ONE E6100 105 gry L 2019 Restorder
42 500,00 kr
Från 1275 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 42529 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 7108 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 3567 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1985 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1395 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1275 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer BMC Alpenchallenge AMP Sport One Grå 2019

BMC Alpenchallenge AMP Sport One är liksom sin systermodell AMP Sport LTD, en otroligt snygg elcykel med rena linjer och en clean look. Detta är en elcykel för dig som är ute efter en sportig, rolig och lätt modell. Det är lika roligt att cykla med motorn på som av tack vare den låga vikten på under 15kg. BMC Alpenchallenge AMP Sport One är utrustad med en kraftfull mittmotor från Shimano, Steps E-6100 ger hela 60Nm som mest och det i kombination med en extremt lätt ram i kolfiber gör varje cykeltur till ett nöje. Kolfiberramen är dessutom konstruerad med komfort i tanken, inbyggt i sadelstaget finns en funktionsdämpning, kallad Micro Travel Adjust vilket dämpar vibrationer och ojämnheter från vägen. Kablar och slangar från styret är snyggt integrerade i styrstammen för ett rent och snyggt utseende. Batteriet sitter lättåtkomligt på sadelröret och är på hela 504Wh vilket ger en lång räckvidd uppåt 10 mil under gynnsamma förhållanden. Drivlinan består av fina komponenter från Shimano i bland annat i form av 105-bakväxel med tillhörande kassett och hydrauliska skivbromsar från den nya Metrea-serien.

BMC Alpenchallenge AMP Sport One sportig och lätt elcykel för dig som tycker om att cykla både med och utan el-assistans. En perfekt rödljusracer för stadspendling.

Teknisk information

Teknisk information BMC Alpenchallenge AMP Sport One Grå 2019

Årsmodell 2019
Färg Mattgrå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano STEPS E-6100 250W, 60Nm
Batteri Shimano STEPS BT-E8010 504Wh
Laddningstid 5h
Räckvidd 5-8 mil
Display Shimano STEPS
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano UR300 160mm/160mm
Däck Vittoria Rubino Pro, 30mm
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano RS700/Shimano 105

Manualer

Recensioner

Recensioner BMC Alpenchallenge AMP Sport One Grå 2019

Du recenserar: BMC Alpenchallenge AMP Sport One Grå 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.