BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD Röd 2019

För dig som är ute efter en sportig, rolig och lätt modell ska verkligen spana in denna elcykel. BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD är utrustad med motor från Shimano Steps E8000 som pumpar som mest ut hela 70Nm och det i kombination med en extremt lätt ram i kolfiber gör varje cykeltur till ett nöje.

Valbara tillbehör

99,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
349,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
BMC Alp. SPORT LTD E8000 Ultegra red S 2019 Restorder
BMC Alp. SPORT LTD E8000 Ultegra red M 2019 Restorder
BMC Alp. SPORT LTD E8000 Ultegra red L 2019 Restorder
58 000,00 kr
Från 1740 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1740 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD Röd 2019

BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD är en otroligt snygg cykel med rena linjer och en clean look. Detta är en elcykel för dig som är ute efter en sportig, rolig och lätt modell. Det är lika roligt att cykla med motorn på som av tack vare den låga vikten på under 15kg. Shimano Steps E8000 pumpar som mest ut hela 70Nm och det i kombination med en extremt lätt ram i kolfiber gör varje cykeltur till ett nöje. Kolfiberramen är dessutom konstruerad med komfort i tanken, inbyggt i sadelstaget finns en funktionsdämpning, kallad Micro Travel Adjust vilket dämpar vibrationer och ojämnheter från vägen. Kablar och slangar från styret är snyggt integrerade i styrstammen för en ett rent och snyggt utseende.

BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD är utrustad med högkvalitativa komponenter från bla. Shimano och DT-Swiss. Drivlinan består av fina komponenter ur Shimanos Ultegra-serie som tex. kassett och bakväxel (Ultegra RX). Däcken från Vittoria är 30mm breda vilket ger bra rull men samtidigt fin komfort. Bromsarna är hydrauliska skivbromsar av modellen RS600 från Shimano med 180mm skiva fram och 160mm skiva bak.

Detta är en elcykel för dig som är ute efter det bästa på marknaden som uppskattar fina detaljer och hög kvalitet.

Teknisk information

Teknisk information BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD Röd 2019

Årsmodell 2019
Varumärke BMC
Färg Röd
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano STEPS 8000
Batteri 504Wh
Laddningstid 5h
Räckvidd 5-8 mil
Display Shimano STEPS
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano RS600 180mm/160mm
Däck Vittoria Corsa Control, 30mm
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano RS700/Ultegra RX
Vikt 14kg
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD Röd 2019

Du recenserar: BMC Alpenchallenge AMP Sport LTD Röd 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.