BMC Alpenchallenge AMP Cross LTD Blå 2019

BMC Alpenchallenge AMP Cross LTD är en lättviktig elcykel, med god komfort i en snygg Schweizisk design. Shimano Steps E8000 pumpar som mest ut hela 70Nm och det i kombination med en extremt lätt ram i kolfiber gör varje cykeltur till ett nöje.

Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
BMC Alp. CROSS LTD E8000 XT Di2 blu L 2019 Restorder
BMC Alp. CROSS LTD E8000 XT Di2 blu S 2019 Restorder
BMC Alp. CROSS LTD E8000 XT Di2 blu M 2019 Restorder
58 000,00 kr
Från 1740 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1740 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

BMC Alpenchallenge AMP Cross LTD är en lätt allroad elcykel perfekt för grusig stadspendling eller grusvägar. Ramen är gjord i kolfiber vilket ger en lätt, stabil och styv elcykel. Det är lika roligt att cykla med motorn på som av tack vare den låga vikten på under 15kg. Shimano Steps E8000 pumpar som mest ut hela 70Nm och det i kombination med en extremt lätt ram i kolfiber gör varje cykeltur till ett nöje. Kolfiberramen är dessutom konstruerad med komfort i tanken, inbyggt i sadelstaget finns en funktionsdämpning, perfekt på ojämn asfalt och grusväg. Kablar och slangar från styret är snyggt integrerade i styrstammen för en ett rent och snyggt utseende. BMC Alpenchallenge AMP Cross LTD är utrustad med högkvalitativa komponenter från bla. Shimano och DT-Swiss. Drivlinan består av den finaste MTB-växeln som Shimano kan erbjuda, Shimano Deore XT Di2. Växeln är elektriskt styrd och kan växlas både manuellt och i auto-läge. Auto-läget är perfekt för pendling eller andra längre transportsträckor. Tack vare att Deore XT Di2 i grunden är utvecklad för MTB-cykling är den trots sin avancerade konstruktion väldigt tålig och robuset. Däcken från WTB är extra breda, hela 40mm. Det i kombination med det lite grövre mönstret ger bättre komfort och grepp, oavsett underlag. Bromsarna är hydrauliska skivbromsar av modellen RS600 från Shimano med 180mm skiva fram och 160mm skiva bak.

Detta är en elcykel för dig som är ute efter det bästa på marknaden som inte bara vill cykla i solsken utan även kan tänka dig att ge dig ut i regn och rusk.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke BMC
Färg Blå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano STEPS E-8000 250W, 70Nm
Batteri Shimano STEPS BT-E8010 504Wh
Laddningstid 5h
Räckvidd 5-8 mil
Display Shimano STEPS
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano RS600 180mm/160mm
Däck WTB Nano, 40mm
Växlar Shimano SW-EW6010/Shimano XT Di2

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: BMC Alpenchallenge AMP Cross LTD Blå 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.