BMC Alpenchallenge AMP City LTD Grön 2019

Alpenchallenge AMP är den ultimata elcykeln att pendla med i stadsmiljö. Det är en av våra lättaste cyklar, endast 14 kg. Motorn som används är Shimano STEPS E-8000 med hela 70Nm vridmoment, det i kombination med den låga vikten gör cykeln extremt rolig och rapp att cykla.

Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
BMC Alp. CITY LTD E8000 Metrea grn M 2019 Restorder
BMC Alp. CITY LTD E8000 Metrea grn L 2019 Restorder
BMC Alp. CITY LTD E8000 Metrea grn S 2019 Restorder
58 000,00 kr
Från 1740 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1740 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer BMC Alpenchallenge AMP City LTD Grön 2019

BMC Alpenchallenge AMP City LTD är en extremt lätt cykel, den väger endast ca 14kg. Det gör den nästan lika rolig att cykla utan hjälp från elassistansen. Ramen är gjord i kolfiber och är extremt lätt samtidigt som den är väldigt styv och responsiv att cykla på. Dessutom är ramen utrustad med Micro-Travel Technology, BMC:s egna, "inbyggda" stötdämpning i ramen. Motorn som används är Shimano STEPS E-8000 med hela 70Nm vridmoment, det i kombination med den låga vikten gör cykeln extremt rolig och rapp att cykla. City-modellerna av schweiziska BMC-cyklarna är utrustade med både skärmar och belysning snyggt integrerade. City anger att det är bredare däck med mönster som standard, Tack vare detta så är grus på vägen inget problem. Dessutom blir komforten något bättre tack vare den extra bredden som gör att man kan köra med något lägre tryck i däcken. Naturligtvis är denna modell utrustade med riktigt fina bromsar och växlar i form av Shimano RS600 resp. Shimano Metrea 11vxl.

BMC Alpenchallenge är något för dig som är ute efter en riktigt lätt och rapp elcykel som dessutom har bra komfort.

Teknisk information

Teknisk information BMC Alpenchallenge AMP City LTD Grön 2019

Årsmodell 2019
Varumärke BMC
Färg Grön
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Motortyp Mittmotor, Shimano STEPS
ELcykelmotor Shimano STEPS E-8000
Batteri 504Wh
Laddningstid 5h
Räckvidd 5-8 mil
Display SHimano STEPS
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano RS600 180mm/160mm
Däck Vittoria Revolution Tech, 35mm
Lampa Ja, fram och bak
Tillbehör ingår Skärmar m. integrerad belysning
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Metrea

Manualer

Recensioner

Recensioner BMC Alpenchallenge AMP City LTD Grön 2019

Du recenserar: BMC Alpenchallenge AMP City LTD Grön 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.