Reafilter ▼
  1. På rea (1)
Varumärke ▼
  1. BMC (1)
Hjulstorlek ▼
  1. 29"  (1)
Bromstyp ▼
  1. Skivbroms (1)
Färg ▼
  1. Grå (1)
Dämpning ▼
  1. Heldämpad (1)
Årsmodell ▼
  1. 2018 (1)
Växlar antal ▼
  1. 11-16 (1)

BMC

BMC är ett innovativt cykelvarumärke som körs av professionella sportcyklister på den globala scenen. Sedan starten år 1994 har BMC’s cyklar varit det självklara valet för världens främsta idrottare som fortsätter vinna tävlingar som Tour de France, Team Time Trials och Ironman Championships. Med sina rötter i Grenchen, Schweiz erbjuder BMC elcyklar av bästa design och prestanda i världsklass. BMC ser inte de steniga topparna som oöverstigliga, utan de är på evig jakt efter de bästa sätten att övervinna dem - med stolthet, precision och kvalitetsteknik på sina elcyklar.

1 artiklar

per sida

1 artiklar

per sida

Om BMC

BMC erbjuder ett stort utbud av premiumcyklar och är de ledande cykeltillverkarna av landsvägscyklar och mountainbike men de erbjuder även en hel del stadscyklar för smidig pendling. Deras cyklar lämpar sig inte enbart för de professionella sportcyklisterna utan även för oss vardagscyklister som vill vara med och känna av en mer lyxig cykelupplevelsen som är över förväntan. De satsar hela tiden på forskning och utveckling och fortsätter imponera vad gäller design och teknik. Det schweiziska cykelvarumärket BMC uppfyller alltid de högsta kraven på tillverkning, vilket inte är så märkligt – de känner sina berg och det är just bergen som har format den livsstil som deras cyklar förmedlar och som de själva lever utefter. Cykeltillverkarna bakom varumärket BMC har växt upp i det schweiziska landskapet så de vet vad som krävs för att tillverka mountainbikes och landsvägscyklar som kan klara av alla typer av vägunderlag, från höga toppar till djupa dalar.

Historia om BMC

BMC grundades 1994 och fyra år senare, år 1998, blev Andy Rihs aktieägare. Han var ordförande i Phonak-gruppen och ägare av det internationella Phonak Cycling Teamet som började köra cyklar från BMC. 2003 började företaget att exportera cyklarna utomlands och det var efter det som de blev käna av sportcyklisterna och växte på den globala marknaden.