Batavus Pulsar E-Go 53cm Dam

Rea
Batavus Pulsar är en klassisk damcykel med hydrauliska skivbromsar, Shimano Nexus 7 växlar, stänkskydd, belysning och lås. Denna elhybridcykel passar både för den som cyklar i stadsmiljö och terräng!

Regular Price: 22 995,00 kr

21 995,00 kr

Från 660 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 22024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3691 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1858 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1039 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 734 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 660 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Pulsar är en klassisk elhybridcykel från Batavus som passar bra för vardagligt bruk men även för helgturer med familjen. Tack vare att motor och batteri är placerat i mittendelen av cykeln, kan en vagn eller cykelsits kopplas på baktill - perfekt för dig som vill ta med barnen på cykelturen! Denna modell är även ett bra val för den som vill använda sin cykel för konditionsträning då den ger maximal kraft i backarna. Är du på jakt efter en cykel som passar både i stadsmiljö och terräng, då skall du spana in denna cykel från Batavus. Cykeln är även utrustad med hydrauliska skivbromsar, Shimano Nexus 7 växlar, stänkskydd, belysning och lås.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2018
Varumärke Batavus
Färg Grå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Ramstorlek 53 cm
Din längd 160-170cm, 170-180cm, 180-190cm
Motortyp Mittmotor, Yamaha
ELcykelmotor Yamaha PW 250w
Batteri Yamaha 396Wh 11Ah
Räckvidd 4-7 mil
Bromstyp Skivbroms
Lampa Ja, fram och bak
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Batavus Pulsar E-Go 53cm Dam

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.