Trek UM1+ C Midstep Silver Dam 2019

UM1+ damcykel från Trek passar perfekt för vardagspendling till jobbet eller affären. Den har 7 växlar drivlina från Shimano Nexus och fotbroms bak. Motorn är en mittmonterad från Bosch.Som ett led i att säkerställa kvalité och att kunden får rätt elcykel så har vi inte möjlighet att skicka Treks elcyklar, vi vill därför gärna att ni kommer in till butiken i Stockholm för att hämta din nya Trek.
Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek UM1+C MIDSTEP M SL 400WH 2019 Restorder
TrekUM1+C MIDSTEP L SL 400WH 2019 Restorder
23 999,00 kr
Från 720 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 24028 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 4025 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2025 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1132 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 799 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 720 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

UM1+ Dam är en praktisk elcykel med robusta komponenter för all vardagscykling med jobbpendling, inköpsrundor och mycket mer. Midstep-ramens lägre överrörshöjd underlättar när du sitter upp och av, särskilt när du har last på cykeln. Med inbyggda växlar, skärmar, pakethållare och en motor från Bosch med fyra assistansnivåer samt en Walk Assist-funktion är den här sportiga elcykeln det mångfunktionella valet för alla som vill använda cykeln mer.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Silver
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Powerpack 400Wh
Batteri Bosch 400Wh
Laddningstid 3,5h
Räckvidd 4-7 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Fotbroms, Rull-trumbroms
Broms Shimano Nexus
Lampa Ja, fram och bak
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Vikt 23,2kg L
Varumärke Nej
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Trek UM1+ C Midstep Silver Dam 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.