Trek Powerfly FS 5 Grå 2019

Med denna elcykel från Trek kan du ta dig fram över hinder som du tidigare ansåg omöjliga att besegra.Trek Powerfly FS 5 är en heldämpad el-MTB som består av en kraftfull motor från Bosch med vridmoment på 76Nm.


Som ett led i att säkerställa kvalité och att kunden får rätt elcykel så har vi inte möjlighet att skicka Treks elcyklar, vi vill därför gärna att ni kommer in till butiken i Stockholm för att hämta din nya Trek.
Endast 0 kvar i lager
 
Produktnamn Antal
Trek POWERFLY FS 5 EU 19.5 CH 2019 Restorder
42 990,00 kr
Från 1290 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 43019 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 7190 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 3608 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 2008 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1411 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1290 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Trek Powerfly FS 5 Grå 2019

Trek Powerfly FS 5 är heldämpad el-MTB som ger extra kraft i backen. En snygg, snabb, komfortabel och lättanvänd cykel med en kraftfull motor från Bosch med vridmoment på 76Nm. Powerfly är dessutom utrustad med Trek RIB-system där batteriet är helt integrerat i ramen och ger en attraktiv look. Elassistansen sitter i här vevpartiet och det ger en mycket naturlig och mjuk cykelkänsla helt utan ryck, plus att vikten blir bättre centrerad. Med flera sensorer får du precis den kraft du behöver för stunden. På styret sitter en smart e-display (färddator) där du enkelt kan välja hur mycket hjälp av elmotorn du vill ha. Upp till 8 mil körsträcka per laddning beroende på terräng och hur mycket assistans man väljer att använda. Laddningstid är endast 4 timmar.

Teknisk information

Teknisk information Trek Powerfly FS 5 Grå 2019

Årsmodell 2019
Varumärke Trek
Färg Grå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 27,5"
Motortyp Bosch, Mittmotor
ELcykelmotor Bosch Performance CX 250W
Batteri Bosch PowerTube 500 Wh
Laddningstid 4h
Räckvidd 4-7 mil, 5-8 mil
Display Bosch Purion
Bromstyp Skivbroms
Broms Shimano MT200 hydraulisk
Däck Bontrager XR3, 27,5x2,35"
Dämpning Heldämpad
Växlar Shimano Deore M6000
Vikt 23,81kg

Manualer

Recensioner

Recensioner Trek Powerfly FS 5 Grå 2019

Du recenserar: Trek Powerfly FS 5 Grå 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.