Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal

Artikelnummer: 95020-79GR
Endast 0 kvar på webblagret
 
Produktnamn Antal
Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal M Restorder
Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal L Restorder
29 999,00 kr
Från 900 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 30028 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 5025 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2525 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1409 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 992 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 900 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal

Om du känner att du ständigt är påväg någonstans och inte har tillräckligt med tid så har vi här en elcykel för dig! Turbo Vado 3.0 Step-Through är en cykel för dig som ständigt är i rörelse.


Den integrerade 1.2E motorn gör Turbo Como till den ultimata stadscykeln. 1.2 E använder samma hårdvara som 1.2-motorn, men är mer effektiv då den når en högre maxeffekt. 1.2-motorn är tystgående i drift med Custom Rx Street Tune som gör den användbar för stadsmiljöer. Tänk på det här sättet: Ju mer kraft du släpper ut, desto mer kraft släpper motorn ut, och detta gör att accelerationer från stillestånd vid, till exempel, ett trafikljus både går snabbt och effektivt. Motorn är även smidig, tyst och fri från irriterande vibrationer. För Como 3.0 utvecklades ett anpassat specialiserat U1-460-batteri som integrerats i ramen. Det är även låsbart och lätt att ta bort för att förenkla laddningen. Den långa räckvidden gör att du enkelt kan ta dig till och från jobbet, en resa till livsmedelsbutiken eller till och med det nya caféet på andra sidan staden.


Den nya Turbo Connect Displayen (TCD-w) visar data på din Turbo. Den visar inte bara hastighet, körkraft, avstånd, batterinivå, tid osv. Den låter dig även ansluta den senaste versionen av Mission Control App för en förbättrad Turbo-upplevelse. Med vår gratis app för iOS- och Android-telefoner kan du enkelt anpassa motorparametrar, kontrollera räckvidd och utföra grundläggande systemdiagnoser. För denna modell inkluderas 28" däck, så den kan rulla över de flesta sprickor och hål med lätthet för att säkerställa att ingenting står i din väg. Cykeln kommer även utrustad med Shimano 10-växlad komponenter, kraftfulla hydrauliska skivbromsar, fram och bakljus samt skärmar.

Teknisk information

Teknisk information Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal

Årsmodell 2020
Varumärke Specialized
Färg Grå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Motortyp Mittmotor
ELcykelmotor Specialized 1.2 E, custom Rx Street-tuned motor, 250W nominal
Batteri Specialized U1-460, On/Off button, state of charge display, 460Wh
Räckvidd 4-7 mil
Display Turbo Connect Display
Bromstyp Skivbroms
Broms Tektro HD-T275
Lampa Herrmans MR4 e-Bike
Dämpning Dämpad
Växlar antal 8-10

Manualer

Recensioner

Recensioner Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal

Du recenserar: Specialized Turbo Vado 3.0 Charcoal

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.