Rengöringskit Weldtite eCare-spray

Rea

Endast 2 kvar i lager

Regular Price: 279,00 kr

167,40 kr

Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Rengöringskit Weldtite eCare-spray

Alla de nödvändiga produkter för att underhålla en eBike i ett kit. Innehåller Connection Spray för att elektriska kontakter skall fungera som bäst. Chain Degreaser Spray för att grundligt rengöra längs kedjan. Foam Cleaner Spray för att göra rent ramen utan att behöva vatten. Chain Lube Spray för att smörja kedjan efter rengöring. Wax Polish Spray för att kydda ramen efter rengöring.

Teknisk information

Teknisk information Rengöringskit Weldtite eCare-spray

Färg Nej
Varumärke Weldtite
Storlek Nej

Manualer

Recensioner

Recensioner Rengöringskit Weldtite eCare-spray

Du recenserar: Rengöringskit Weldtite eCare-spray

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.