Marvil E-motion Comfort Dam 3-V "Lite" Svart 2019

Rea
E-motion är en prisvärd elcykel från Marvil som passar utmärkt för kortare sträckor. Modellen har tre växlar och en stark framhjulsmotor. Den är komfortabel, välutrustad och enkel att framföra. Ska du t.ex.iväg och handla så finns det gott om utrymme för en matkasse i cykelkorgen.

Endast 4 kvar i lager

Regular Price: 11 995,00 kr

8 995,00 kr

Från 270 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 9024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 1524 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 775 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 440 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 315 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 270 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

OBS! Bilden visar föregående års modell i aubergine.

Marvil E-Motion Lite är en riktigt prisvärd elcykel av klassiskt snitt. Trots sitt låga pris är den välutrustad redan från start med cykelkorg, lås och styrlås. Elsystemet kommer från välkända Bafang. Med motor i framhjulet och ett batteri på 11,6Ah (417Wh) så får du en cykel som kräver litet underhåll och har bra räckvidd. På den lättanvända displayen på styret kan du få information om kvaravarnade batterikapacitet, ändra assistans och styra belysningen. Marvil E-Motion Lite är utrustad med Shimano Nexus 3 växel som sitter skyddad i baknavet, fotbroms och handbroms bak. En enkel men välutrustad cykel som kräver lite underhåll med goda möjligheter att få med sig både matkasse och datorväska.

Teknisk information

Teknisk information

Årsmodell 2019
Varumärke Marvil
Färg Svart
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28"
Ramstorlek Nej
Motortyp Framhjulsmotor
ELcykelmotor E-Motion
Batteri 36v, 11.6 AH/417,6
Laddningstid 6h
Räckvidd 4-7 mil
Display LED
Bromstyp Fotbroms
Lampa Ja, fram och bak
Tillbehör ingår Korg, belysning, ramlås
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 3
Varumärke Nej

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Marvil E-motion Comfort Dam 3-V "Lite" Svart 2019

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.