NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Artikelnummer: MCNINQIGTS70

Endast 4 kvar på webblagret

39 995,00 kr
Från 1200 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 40024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 6691 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 3358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1870 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1315 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1200 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

NIUs NQi GTs är en motorcykel med kraftig elmotor och två kraftiga batterier som ger omedelbar acceleration och har en räckvidd på upp till 100+ km. Äntligen ett elektriskt alternativ för dig som hellre kör motorcykel än moped. Med NIU NQi GTs kan du på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt transportera dig med en hastighet upp till 80 km/h. Den här motorcykeln kommer utrustad med två stycken batterier, utvecklade med den senaste teknologin, och har en räckvidd upp till 100 km i sportläge och 170 km i ekonomiläge. Motorn på 3000W är specialtillverkad av Bosch och ger en omedelbar acceleration direkt från stillastående. Den här modellen kommer utrustad med energisparande teknik som bromskraftåtervinning. Alla modeller från NIU är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik.

Läs mer om NIU här...

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 2 års garanti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Varumärke NIU
Färg Svart
Motortyp Bosch for NIU
Bromsar Skiva/skiva (CBS)
Motorstyrka 3,1 kW
Växling Automat
Bränsle El, Lithiumbatterier EVE 2x(60V 26Ah), 3120Wh
Bränslevolym 80km räckvidd
Storlek (LxBxH) 1890*740*1223mm
Fälg Alu 14" fram och bak
Vikt 90kg
Passagerare Ja
Maxlast 179kg
Starttyp El

Manualer

Recensioner

Recensioner NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Du recenserar: NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

*Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbetäckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss! Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare någon annastans i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Var uppmärksam på att lägstaprisgarantin inte gäller varor som säljs som “begränsat antal” eller beställningsvaror och omfattar inte heller offerter.