Lifebike Retro Svart

Artikelnummer: LIREBLK001

Valbara tillbehör

599,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr

Ordinarie pris 449,00 kr

349,00 kr

Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
179,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
949,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
399,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr

Fler än 20 på webblagret

6 995,00 kr
Från 210 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 7024 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 1191 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 608 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 348 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 251 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 210 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Lifebike Retro Svart

Lifebike MOVS är en cykel för alla, kille som tjej. Sitt klassiska utseende till trots så är den komfortabla stadiga ramen gjord av aluminium. Det gör cykeln lätt och skön att cykla på oavsett om du är på väg hem från stranden eller affären. Stänkskärmarna i plåt och de rostskyddade ekrarna i kombination med aluminiumfälgar gör Lifebike Retro till en bra partner i vardagen under alla förhållanden. I korgen får din picknick eller matkasse plats utan problem. Självklart ingår belysning, reflexer och ringklocka.

Teknisk information

Teknisk information Lifebike Retro Svart

Årsmodell 2022
Varumärke Lifebike
Färg Svart
Hjulstorlek 28"
Ramstorlek M
Din längd 150-160cm, 160-170cm, 170-180cm, 180-190cm
Batteri Nej
Bromstyp Fälgbroms, Fotbroms
Broms Fälgbroms/Shimano Nexus 7 Fotbroms
Däck Däck med reflexsida
Lampa LED-belysning fram och bak
Tillbehör ingår Navdynamo, cykelkorg
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (84)

Bra cykel!Recenserad av Mika Keskitalo
Betyg
Deltar som testpilot via Smartson.
Blev positivt överraskad av hur lätt cykeln var. Väger väldigt lite vilket gjorde den lätt att bära in och montera. Instruktioner för montering saknades, men det inte mycket som behövde göras (typ fästa pedaler och cykelkorgen) så det var inga problem. Har fungerat helt felfritt i snart en månad nu. Används av både mig och hustrun och vi är lika nöjda båda två. (Skrevs den 2023-09-22)
Bra cykelRecenserad av Maj-Lis
Betyg
Köpte cykeln via smartson, snabb leverans nästan ihopsatt googlade och fick en mycket bra beskrivning på youtube på montering av trampor och cykelkorg. Har provcyklat och trivs bra med cykeln tycker jag gjort ett bra köp.
(Skrevs den 2023-09-14)
Mycket prisvärd och bra cykel. Recenserad av Emil
Betyg
Denna cykeln är en perfekt cykel att pendla till jobbet med. Smidig att cykla på, Skulle rekomendera denna cykeln alla dagar i veckan. Till detta priset är det en mycket prisvärd cykel. (Skrevs den 2023-09-13)
Mycket nöjdRecenserad av Jane
Betyg
Köpte genom Smartson.
Pendlar till och från jobbet med den och jag är mycket nöjd.
Snabb och smidig leverans. (Skrevs den 2023-09-13)
Marija JRecenserad av Marija J
Betyg
Som Smartson testpilot är jag väldigt nöjd över min cykel. Som tar mig till pendelparkeringen och till mitt nya jobb! (Skrevs den 2023-09-07)
Bekväm och stilfullRecenserad av Cathrine Sundström Zimonyi
Betyg
Leverans gick snabbt och smidigt till dörren. Det gick lätt att sätta ihop cykeln själv (fick googla för pedalerna dock och hittade inte hur jag skulle göra med korgen, som nu sitter löst...).

Mycket bekväm sadel och skön sittställning med styret. Tryggt med både fot och handbroms. Jag är van vid långfärdscykel och den här är inte lika flexibel i svängar men passar utmärkt för att cykla på landet eller i stan. Många reagerade på hur söt/retro den är, kul! 7 växlar räcker gott och väl, däcken känns stabila. (Skrevs den 2023-06-26)
Lättrampad men inte bästa comfortenRecenserad av Tanja Tinglöf
Betyg
Köpte denna cykel med Smartson.
Tycker det är en supersnygg cykel.
Den kom i princip helt monterad. Har dock fortfarande inte lyckats sätta dit cykelkorgen. Rullar på bra . Men dadelns fjädrar kunde jobbats lite mer på. Överlag en fin cykel och prisvärd till Smartson priset. (Skrevs den 2023-06-21)
Toppencykel!Recenserad av Stina
Betyg
Som testperson hos Smartson köpte jag denna cykel till reducerat pris & är jättenöjd! Snabb & smidig leverans, hyfsat enkelt att montera det som ej var monterat redan: trampor & cykelkorg.
Fin design, skön att cykla på, lättcyklad, smidig att växla & så smidigt med automatiskt lyse! Love it! (Skrevs den 2023-06-17)
Fin & bekväm Recenserad av Ulrica
Betyg
Har genom #smartson, # lifebike # elcykelvaruhuset köpt mig en cykel till bra pris. Så skönt att cykla på en ny rejäl cykel efter haft min gamla i 20 år. Cykeln är fin och stadig med en skön sadel. Den är lättrampad och går tyst. Tyvärr ingen bruksanvisning så jag antar att lyset ska vara på hela tiden men inget som känns vid cyklingen så det är ju bra. Så nöjd med denna fina cykel. Hade dock problem med leveransen då PostNord strulade men tillslut fick jag hem den. (Skrevs den 2023-06-12)
Såå nöjd!Recenserad av Erika Goldkuhl
Betyg
Så nöjd med min nya cykel! Jag fick möjlighet att köpa den till rabatterat pris då jag blev testpillot hos Smartson! Så nöjjd! Kan varmt rekommendera denna cykel! Den kommer rulla mycket i sommar! (Skrevs den 2023-06-09)
Testpilot via Smartson Recenserad av Annika
Betyg
Jag köpte cykeln till reducerat pris via Smartson. Cykeln levererades dock upp och ner och med hela botten uppriven. Delar på cykeln var skadad vid leverans, kabel till cykellampa och handbromsen var inte bra. Fick lämna in på verkstad. Nu är den fixad och den verkar smidig att cykla på. Plus att man inte behövde montera så mycket, bara korgen och pedalerna. Minus för leveransen. (Skrevs den 2023-06-09)
Skön cykel!Recenserad av Magdalena Ivarsson
Betyg
Riktigt snabb leverans av cykeln hela vägen hem. Att montera (klicka fast pedalerna och styret) tog några minuter och efter att ha pumpat däcken så rullade jag lätt genom parken till svärisarna för att visa nya inköpet. Svärmor som är en cykelfantast tog en testrunda. Vi tycker mycket om att den är så lätt och rullar så fint. Bra lysen, det enda jag saknar är reflexer på sidorna. Sadeln är skön, växlarna enkla och jag diggar verkligen retrostilen. Har cyklat fram och tillbaka till stranden med den i snart en månad och är fortfarande nöjd. Fick jättebra hjälp av kundtjänsten med cykelkorgen när posten tappade bort den. Stort tack! (Skrevs den 2023-06-07)
Toppen vardagscykelRecenserad av Helen Olsson
Betyg
Som testpilot vis Smartson fick jag köpa en utmärkt cykel som uppfyller mina behov till fullo.
Nu får min gamla trotjänare från 1996 gå i pension (Skrevs den 2023-06-05)
Toppen brukscykel Recenserad av Helen
Betyg
Uppfyller mina behov med råge. Handla, cykla till jobbet och utflykter
Nu får min gamla cykel från 1996 gå i pension (Skrevs den 2023-06-05)
Toppencykel!Recenserad av Stina
Betyg
Kanonbra cykel - smidig, snygg & uppfyller alla förväntningar! Hyfsat enkel montering av cykelkorgen & tramporna. Skön att cykla på, bra växlar, toppen med automatiska lysen & reflex på däcken - man behöver inte tänka på någonting, bara att cykla iväg! Rekommenderar! (Skrevs den 2023-06-03)
Kom i två olika leveranser och svår att monteraRecenserad av Katarina
Betyg
Jag fick köpa cykeln via Smartson till ett mycket bra pris. När jag väl kunde börja cykla så går den väldigt bra. Den har en skön sadel och bromsarna är väldigt effektiva. Det som inte var så bra var att det tog två leveranser, cykeln kom efter en vecka och cykelkorgen efter ytterligare en vecka. Pedalerna gick fint att montera. Men, hade behövt en bruksanvisning för hur cykelkorgen skulle monteras och hur man skulle få fast styret.
Annars är jag mycket nöjd nu när jag äntligen fick hjälp av en kollega att fixa till allt. (Skrevs den 2023-06-02)
Snygg och smidigRecenserad av Jonas
Betyg
Snygg och smidig cykel. Superbra köp! (Skrevs den 2023-06-01)
.Recenserad av Corinne
Betyg
Jag fick möjligheten att köpa cykeln till ett förmånligt pris via Smartson. Cykeln är stabil och bekväm att cykla med. Cykelkorgen har en bra storlek. Smidig frakt hem till dörren. Bara plus! (Skrevs den 2023-06-01)
Trevlig & enkelRecenserad av Jessica
Betyg
Som deltagande via smartson har jag fått köpa och prova denna cykeln till reducerat pris. Den var i princip ihopmonterad när den levererades, så det bara var att börja tuta och köra. En ganska stabil, lätt trampad cykel, med bekväm sits. Gör helt klart sitt jobb som pendling till arbetet. (Skrevs den 2023-05-31)
Mycket pang för pengarnaRecenserad av Mikael
Betyg
Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris. Mycket imponerad när cykeln levererades och blev inte mindre imponerad på första provturen. Nu har jag cyklat i några veckor är mycket nöjd. Bra kvalitet och hög standard på alla delar av cykeln. (Skrevs den 2023-05-29)
per sida
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Recensioner Lifebike Retro Svart

Du recenserar: Lifebike Retro Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.