Lifebike C-PACT G7 Grå

Rea
Artikelnummer: CYLICPG7GRE01


C-PACT kommer med pakethållare och stänkskärmar monteradNya C-Pact är verkligen helt ny, den har inte någonting gemensamt med sin föregångare. Modern design i kombination med bra batterikapacitet och enkel att vika ihop gör den synnerligen attraktiv för båt- och husbilsägare. Mått hopfälld 85x40x65.


Valbara tillbehör

Ordinarie pris 299,00 kr

249,00 kr

Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr

Ordinarie pris 3 495,00 kr

2 999,00 kr

Från 90 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 3028 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 525 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 275 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 163 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 122 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 90 kr

Ordinarie pris 449,00 kr

349,00 kr

Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr

Fler än 20 på webblagret

Ordinarie pris 15 495,00 kr

14 495,00 kr

Från 435 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 14524 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2441 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1233 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 694 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 492 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 435 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Lifebike C-PACT G7 Grå

Det är vanligt att de som har en husbil/vagn eller båt vill kunna ta litet kortare turer när man har avslutat dagen etapp. Då är en hopfällbar elcykel ett givet alternativ, men den kan också vara ett bra alternativ för den som pendlar litet kortare sträckor till jobbet, eller som bara tar litet kortare turer för nöjes skull. G7 är mycket enkel att vika ihop och tar då inte större plats än att den går in i en garderob eller ett stuvutrymme. Mått hopfälld är 85x40x65. G7 har skivbromsar fram och bak och sju växlar. Hjulen har inte traditionella ekrar utan är helgjutna med sex kraftiga ”ekrar” vilket gör dem mycket starka. En hopfällbar cykel är alltid kortare än vad en vanlig cykel är. Det gör dem smidiga i trånga utrymmen, t.ex i hissen om man bor i lägenhet och vill ta in den för att vara säker på att den inte blir stulen. Det finns alltså många användningsområden för en hopfällbar elcykel, och G7 är ett mycket bra alternativ för den som inte ska cykla Vättern Runt. Givetvis två års garanti på alla cyklar från Lifebike

Teknisk information

Teknisk information Lifebike C-PACT G7 Grå

Årsmodell 2020
Varumärke Lifebike
Färg Grå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 20''
Ramstorlek Nej
Din längd 150-160cm, 160-170cm, 170-180cm
Motortyp Bakhjulsmotor
ELcykelmotor 36V 250W
Batteri Samsung 378Wh 10,5Ah 36V
Laddningstid 6h
Räckvidd 4-7 mil
Display King-Meter LCD
Bromstyp Skivbroms
Broms BR-M315
Kedja KMC
Däck 20" x 1,75"
Handtag / Sadel SR / VELO
Tillbehör ingår Ramlås, pakethållare
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Tourney 7-vxl
Vikt ca 20kg
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Utmärkt elcykel för stadspendlarenRecenserad av Victor
Betyg
Haft min c-pact g7 i ett par månader nu och är överlag mycket nöjd. Förutom en trasig pedalsensor (snabbt åtgärdad och på garantin) går den klockrent.

Med assistansen igång försvinner nackdelen med små hjul (trögtrampad känsla) i princip helt, och cykeln känns inte alls liten. Både sadeln och styrets höjd går att justera så att mina 191cm utan problem får en bra ställning. Finns till och med ytterligare ett par cm att få i sadeln så även någon som är längre än mig kan säkert få en hyfsat bra sittställning.

Litenheten gör den fantastiskt manövrerbar och rolig att framföra, känns som en lek trots att man utan problem flyger fram i 25km/h. Även i uppförsbackar går det med full assistans att hålla över 20km/h. Snitthastigheten för mina jobbpendlingar ligger runt 22km/h, och jag är trots rejäl klädsel knappt svettig alls efteråt (vill man ta i mer och få upp lite puls går detta såklart).

Att fälla ihop är snabbt och enkelt, storleken i hopfällt format är inte direkt minimal men fullt portabel (får utan problem plats i bakluckan på en toyota yaris).

Batteriet räcker åtminstone 3 mil på högsta hastighet (med många branta backar), förmodligen längre. Ännu har ingen märkbar försämring av batterikapaciteten skett.

För en Stockholmspendlare som jag själv är elcykel en fantastisk uppgradering av vardagen, själv har jag kapat min pendlingstid med cirka 40 minuter (jämfört med tunnelbanan) dagligen och numera ser jag faktiskt fram emot den dagliga färden till jobbet!

I och med det relativt låga priset är detta väldigt mycket elcykel för pengarna.

Några små minustecken finns dock:
-för att bära ihopfälld behövs lite extra spännband, kunde gott funnits någon typ av handtag integrerat i ramen för att förenkla detta
-ringklockan är ganska kass både gällande kvalitet och ljud, går lätt sönder och låter lite för lite.
-trögtrampad utan assistans igång (men detta är mer en naturlig begränsning) (Skrevs den 2020-01-22)

Recensioner Lifebike C-PACT G7 Grå

Du recenserar: Lifebike C-PACT G7 Grå

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgarantier

När du bestämt dig för vilken elcykel som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Hittar du en identisk elcykel** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Elcykelvaruhusets egna kampanjer.

Som Sveriges första Elcykelvaruhus, med 100% elcyklar, erbjuder vi kvalitetsprodukter från världens främsta elcykeltillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar en identiskt elcyekl till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din elcykel hos oss!

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.